Den grønne bananis / børnevenlig greenie

Den grønne bananis : børnevenlig smoothie bowl1

Den grønne bananis : børnevenlig smoothie bowl2

Den grønne bananis : børnevenlig smoothie bowl3

Ahh, i dag har jeg fri fra studiet og det var altså tiltrængt. Nu er det ikke ligefrem fordi det er vildt intenst endnu (tværtimod – jeg var virkelig ved at falde i søvn i går), og jeg forventer da også at det kun bliver hårdere fra nu af, men det kræver alligevel nogle kræfter at begynde at studere igen. Alle de nye indtryk, mine overvejelser ift. om det nu er det rigtige, nye rutiner, nye omgivelser (og en ret så lang cykeltur fra Østerbro til Sydhavnen), nye mennesker. Jeg skal lige vænne mig til det hele.

Anyways. Inden fridagen står på solskin og venindehygge, har jeg sørget for en lille opskrift til jer. Den er virkelig, virkelig simpel, men eftersom jeg selv har brugt den rigtigt meget på det sidste, tænkte jeg at den måske også kunne glæde nogle af jer. Jeg betragter den grønne bananis lidt som den sunde og lidt mindre dessert-agtige udgave af min chokolade-peanutbutter-nicecream. Samtidig er det også en lidt mildere udgave af en hardcore greenie eller grøn smoothie bowl som ofte indeholder rigtigt store mængder grøntsager.

Med så lækker en opskrift er det i hvert fald ikke noget problem at få brugt mine ret så mange bananer ?

Læs også: “For 100 kroner bananer, tak”

Den grønne bananis 

Til 1 portion:

  • 40 g frisk spinat
  • 3 små frosne bananer (225 g)
  • 1 stor tsk peanutbutter
  • ½ tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde:

  1. Læg de bløde ingredienser i bunden af blenderen og slut af med de frosne bananer.
  2. Blend det hele sammen til en ensartet, sej masse. Vitamixen klarer det helt uden væske, men ellers kan du tilsætte ½-1 dl nøddemælk.
  3. Toppings!

Jeg vil vædde med at selv børn kan lide det!

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.