“For 100 kroner bananer, tak”

_MG_0021

_MG_0022

Dén sætning har jeg alligevel aldrig haft anledning til at bruge. Ikke før i dag i hvert fald.

Jeg har nemlig købt intet mindre end 3 kasser økologiske fairtrade bananer for sølle 100 kr. I alt ligger der lige nu 13,5 kilo bananer i mit køkken som om et par dage er perfekt modne. Jeg har tænkt mig at fryse hele baduljen ned, så det bliver spændende at se om min fryser kan klare presset 😉

Og nej, jeg er ikke gået på en eller anden vanvittig banankur eller banandetox (for den slags findes rent faktisk derude), men eftersom jeg alligevel køber bananer mange gange i løbet af ugen (bl.a. til at lave det her), kunne jeg simpelthen ikke sige nej til det her tilbud. Det er jo sindssygt billigt! Og når man som jeg primært bruger dem når de er frosne, er det jo ikke noget problem. Man får højst sandsynligt både travlt og ondt i maven hvis man skal nå at spise dem alle sammen inden de rådner eller tiltrækker en hær af bananfluer.

Bananerne er købt hos Khaleds Grønthandler på Nørrebro (Lundtoftegade 117) som jeg endelig fik taget mig sammen til at besøge. Jeg var faktisk derhenne i sidste uge fordi der var et endnu vildere tilbud (18 kilo for 100 kr.), men jeg gik desværre forgæves. Er københavnerne bare helt vilde med bananer eller hvad?! Jeg synes i hvert fald det er mega fedt – ikke kun fordi jeg er lidt mere end almindeligt glad for bananer, men også fordi man kan spare ret mange penge og i øvrigt hjælpe til at reducere madspild. De rigtigt gode tilbud kommer nemlig ofte fordi bananerne ellers bare ville være blevet smidt ud.

Jeg havde egentlig længe tænkt på, om man kunne købe stort ind på den her måde hos nogle af supermarkederne, men jeg er ikke sikker på man kan få det lige så billigt. Er der nogle af jer der gør det?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.