Vind Tefal Snack Collection (IGEN)

vind-tefal-snack-collection-igen-1

Det kan nok ikke være gået nogens næse forbi at jeg elsker min Tefal Snack Collection. Jeg bruger den virkelig meget hvilket bl.a. har resulteret i disse 10 opskrifter:

Nemme bananvafler med chokoladesauce

Salte kikærtekiks med rosmarin

Cookie-sandwich med kokosfyld

Chokoladedonuts med chokoladeglasur

Chaivafler inspireret af efteråret

Sprøde julevafler med karamelagtig kanelsirup

Glutenfri bagels med højt proteinindhold

Sunde og snaskede pizza bagels

Små kikærtepandekager (vegansk omelet)

Chokoladevafler med kokosskum ala mælkesnitte

vind-tefal-snack-collection-igen

Tefal Snack Collection er meget mere end bare et vaffeljern, da den har udskiftelige plader – intet mindre end 16 forskellige faktisk – som gør at man kan lave alt fra vafler til bagels til kiks til madeleines til pandekager (og listen fortætter).

Jeg har for tredje gang fået mulighed for at udlodde én maskine (inkl. pladerne til toast og belgiske vafler) til en heldig vinder, og hvis du kunne tænke dig at deltage i konkurrencen, skal du blot følge min Instagram-profil HER og lægge en kommentar til mit seneste billede. Og skynd dig, for jeg finder allerede en vinder i aften kl. 23!

Nu vil jeg smutte en tur i Elgiganten og hente mit nye kamera som jeg skal bruge til at komme i gang med at lave videoer. Smid endelig gerne nogle forslag til hvilke videoer du gerne vil se fra mig 😊
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.