(AFSLUTTET) VIND Tefal Snack Collection + 3 sæt plader

VIND Tefal Snack Collection + 3 plader - 1

_MG_0346

VIND Tefal Snack Collection, Christine Bonde blog

Salte kikærtekiks med rosmarin // Cookie-sandwich med kokosfyld

Jeg har sådan glædet mig til det her – at kunne give jer muligheden for at vinde den seje Snack Collection fra Tefal plus 3 plader hvoraf den ene er valgfri. Præmien der er på højkant indeholder altså følgende:

 • 1 x Tefal Snack Collection
 • Et sæt plader til toast
 • Et sæt plader til belgiske vafler
 • Et sæt valgfri plader fra den nye kollektion (bagelskiks, financiers eller madeleines)

Med de 4 nye plader, som blev lanceret i sidste uge, findes der nu i alt 16 forskellige plader til maskinen, hvilket gør den til en ret så alsidig fætter. En 16-i-én-maskine. Det er sgu da sejt. Jeg er selv helt vildt glad for den, og jeg er vist nødt til at have fingrene i nogle flere plader på et tidspunkt. Det midterste billede viser de plader jeg har indtil videre; kiks, financiers, belgiske vafler og toast. Find information om alle pladerne lige her.

Se også: Nemme bananvafler med chokoladesauce

For at deltage skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg og fortælle hvilken én af de 4 nye plader du kunne tænke dig hvis du vandt. Jeg ville blive super glad hvis du havde lyst til at dele indlægget og tippe andre om konkurrencen, men det er ikke noget krav ☺️ Konkurrencen løber indtil søndag kl. 00.00 hvorefter jeg finder en vinder ved lodtrækning. Held og lykke!

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Lækker konkurrence! Efter at have set din opskrift på de salte kiks forleden, ville jeg især blive glad for at vinde kiksepladerne :)

 • Meget inspireret af dine tidligere indlæg, vil jeg vælge pladen til kiks – elsker ideen om at lave mine egne, så jeg ved alt hvad der kommes i ;)
  Krydser fingre for at vinde, ellers må jeg selv ud og investere :)

 • Jeg vil ENDELIG kunne lave lækre sunde vafler, når mine cravings tager overhånd. Og så SKAL man da prøve de der lækre kiks, du har bikset sammen – mums ;-)

 • Den maskine har jeg simpelthen ønsket mig så længe! Så jeg bliver jo nødt til at deltage :) jeg tror jeg ville vælge pladen til bagels.

 • Tak for en altid inspirerende blog. Jeg ville helt sikkert vælge pladen til belgiske vafler. Jeg kunne så godt tænke mig, at eksperimentere med vafler til både det søde og det salte køkken. krydser alt hvad der krydses kan :)

 • Jeg ville gerne have toast-pladerne. Det er måske lidt simpelt, men der vil kunne laves gode sager til madpakken :-)

 • Krydser fingre! Savner at lave toast 🙈 og den er jo ret sej den der maskine.
  Jeg er også fan af kiks! Så jeg ville vælge pladerne til kiks 😋

 • Jeg kunne vildt godt tænke mig kiksepladen – var helt trist over jeg ikke kunne kaste mig ud i dine kikseopskrifter med det samme :(

 • Øj, den er altså smart! Alt-i-én!
  Jeg ville helt klart vælge pladen til kiks, så jeg kan lave nogle sunde kiks. Det er altid svært at finde det i butikkerne uden det koster det hvide ud af øjnene.

  Jeg krydser alle kroppens legemer for denne konkurrence!

  Rigtig god dag :-)

 • Ej en skøn konkurrence! Jeg ville vildt gerne vinde pladen med kiks, det er skisme smart! Og så har jeg fortalt om denne konkurrence til min mor, så mon ikke hun snart kommenterer. Vi er lidt af nogle snacktosser i min familie 😉

 • Kunne være lækkert med pladen til kiks,så man kan prøve kræfter af med dine lækre opskrifter med kiks! :)

 • Åh, bagels..eller kiks.. nej, pladen til bagels må det blive når jeg nu endelig må have lidt held til at vinde den her fede maskine 😉😊

 • Jeg vil rigtig gerne kunne lave mine egne bages 😀 så jeg ville vælge bagelspladerne hvis jeg var så heldig at vinde

 • Jeg har altså et eller andet for bagels – så det ville klart være det til bagels der var mit ønske 😍 Min mund løber allerede i vand bare ved tanken 😂

 • Helt sikkert bagels. Jeg elsker dem og det vil være fantastisk selv at kunne trylle nogle frem og sætte sit eget præg på dem. Så jeg krydser alt hva jeg kan, for at jeg bliver den heldige vinder. 🙏🏻🙏🏻🍀🍀🍀

 • Kiks vil være det først, men klart alle plader skal prøves, og kender jeg mig selv, så helst på samme dag :-)

 • Jeg vil SÅ gerne vinde sådan en fætter!

  Jeg er lidt i tvivl om hvilken plade jeg helst ville have. Jeg craver mega meget tåååst, men de kikse så virkelig bare lækre ud…

  Jeg synes jeg skal vinde – så kan vi tefal snacke sammen ;-)

  Kæmpe knus!

 • Åh, ville elske at vinde, så jeg kunne få min 13 år gamle tefal toaster skiftet ud. Jeg har været så glad for den. Vildt praktisk med alle de udskiftelige plader. Hvis jeg vinder, kunne jeg godt tænke mig pladerne til bagels. Dejligt med nybagte bagels til morgenmad eller madpakken.

 • Ih har så længe ønsket mig den maskine, håber at få den til jul 😃
  Ønsker pladen til bagels hvis heldet er med mig

 • Føj, for en lækker konkurrence! Hvis jeg var så heldig at vinde kunne jeg godt tænke mig plader til bagel! Jeg elsker kanel-rosin bagels og har længe gerne ville lave dem selv :)

 • Hvor er det svært at vælge mellem alle de fantastiske muligheder! Men det må næsten blive Mini-madeleines. Det har jeg altid gerne selv ville prøve at lave, og jeg kender et par stykker som gerne vil hjælpe med at prøvesmage dem ;)

  Sikke en fantastisk konkurrence – jeg krydser fingre!

 • Mega fed konkurrence! Ville elske at vinde og samtidig få pladerne til at lave bagels, så jeg både kan lave bagels men også donuts, som jeg har været forelsket i siden jeg var i New York i foråret :-) Knus.

 • Uha en lækker sag
  Hvis jeg skal vælge må det være bagels🌞 det er det store hit her hos os og hvis jeg er så heldig er det slut med st købe dem 😄

 • Hold nu op en lækker, lækker konkurrence! Uijs.

  Hvis jeg skulle ske at blive den heldige, heldige vinder af maskinen, vil jeg vælge pladen til madeleines – de er simpelthen så fine og indbydende, og så ER jeg bare en sucker for søde sager og særligt kager! (:

 • Jeg ville klart bruge pladen, der kan lave belgiske vafler! Æææælsker vafler og kan lige forestille mig dovne søndage med vafler med sirup og frugt!!

 • Jeg havde sådan håbet at der ville komme en Tefal konkurrence da du teasede lidt med det, i din cookies produktion :)
  Jeg ville elske at vinde pladen til at lave de omtalte cookies. Jeg ville elske lige at kunne bikse en dej sammen og lave helt friske og sprøde småkager til mine gæster. Og så lige trylle noget bananis mellem nogle af dem, i stedet for at jagte byen tynd efter de gode cookies sandwich is :)

 • Vildeste konkurrence jo! :)
  Jeg ville gerne vinde Bageljernet, da jeg efter en tur til USA hvor vi spiste bagels næsten hverdag er blevet kæmpe fan af dem!

 • Årh den kunne være så lækker at have. Alle de lækre ting vi ville kunne eksperimenterer med herhjemme og der vil være noget for os alle.
  Kunne være super lækkert at vinde den til at lave bagels. Så vil jeg kunne lave lækre bagels til både manden og sønnens madpakke ☺️

 • Helt klart den til bagels! For Søren det er smart – selvom jeg elsker den klassiske toast, så ville det være rart at man kunne lave andre alternativer

 • Uhh, lækkert! Jeg kunne godt tænke mig at pladerne til bagels, så brunchbordet kan blive opgraderet med bagels, Philadelphia og røget laks :-)

 • Jeg vil vælge Bagels – så kan det være jeg sparer lidt penge på at købe dem hos cafeer og diverse andre steder ;)

 • Fantastisk præmie 😍 Jeg ville vælge plader til kiks, den ville jeg kunne bruge til mange ting 👏🏻

 • Belgiske vafler, helt klart!! Jeg er ikke sikker på, at det ville være så godt for min vægt, at jeg vandt, men mit humør ville stige med flere grader ;)

 • Har ønsket mig denne spændende maskine i flere år, fantastisk at kunne tage pladerne af og rengøre dem. Bagels pladerne lyder spændende så det er dem jeg kunne tænke mig

 • Af de nye vil jeg helt klart vælge bagels. Elsker bagels. Og ellers vil jeg bare glæde mig til at forkæle mine børn med bla belgiske vafler, hvis jeg er så heldig at vinde ☺

 • Den maskine har stået på ønskelisten længe – tror jeg ville gå efter pladen til Kiks! Krydser fingre :-)

 • Min bror har købt den. Jeg vil gerne vinde den. Den ser super spændende ud. Alt skal prøves. Så har jeg mange ønsker til jul. Håber at få alle pladerne. Hvis jeg er heldig vil jeg gerne have madeline pladen.

 • Øj, sådan et jern kunne jeg virkelig godt tænke mig at få fingrene i! 😍😍 og hvis jeg vandt, ville jeg vælge madeleine-pladen! 😋😋

 • Wow, jeg var slet ikke klar over at man ku’ få så mange forskellige add-ons til toastmaskiner – i min kan man slet ikke skifte – til trods for det, har jeg brugt den til at lave spejlæg, varme pizza mm. i, i en periode, hvor ovnen ikke virkede, og jeg begyndte at eksperimentere lidt!
  Jeg ku’ nok få bedst brug ud af bagel-pladen!

 • Wow drømmemaskinen, jeg ville vælge den nye bager plade 😍 kunne godt tænke mig at teste st lave bagels i glutenfri udgave.

 • Tusinde for dine opskrifter, hvor ser de lækre ud.
  Skøn maskine.. Det er godt nok svært, at skulle vælge.. Men jeg ender med den til bagels, så må jeg købe de andre senere.. Hvis jeg vinder, så sender jeg dig en opskrift, når jeg har perfektioneret en sund og god bagelopskrift.
  Deler konkurrencen med mine søstre:)

  God dag.

 • Den til kiks!! Så kunne jeg nemlig bl.a. lave nogle af dine opskrifter på lækre, sprøde kiks!😍😍😍

 • Hold nu mavle! Denne konkurrence får adrenalinen frem! Jeg har med stor misundelse og mest af alt ærgelse i lang tid kigget langt efter det hav af lækre vaffelopskrifter man finder overalt for tiden: jeg ejer nemlig intet vaffeljer. (Er lige flyttet hjemmefra og det er ligesom bare ikke det der står først i køen når det skal bruges penge 😊). Så jeg, og min mave (høhø) ville elske at kunne tage dette ret så geniale jern i brug! Jeg har tidligere i dag gemt opskriften på opskriften du postede med de lækre kiks – så det må være kikse-pladen jeg ville vælge HVIS jeg vinder 😉 Krydser det der krydses kan!

 • Kendte slet ikke den maskine – men hvor lyder den spændende – og god, når man først får læst om den. Jeg vil gerne vinde sættet – sammen med kiks-pladen :)

 • Jeg ville elske at få den til vafler. Mit vaffeljern er lige gået i stykker, og det er allerede meget savnet. Jeg krydser fingre! :-)

 • Sikke en LÆKKER giveaway! Jeg ville elske at vinde bagels-pladen! Men også bare den klassiske toastieplade ville være en favorit! ;-)

 • Vil elske at give min søn en Tefal snack collection med når han flytter hjemmefra den 1. Oktober…han elsker bagels så det må være det ekstra sæt plader der er ønsket

 • Ej hvor LÆKKERT! Jeg har næsten ikke tænkt på andet end at anskaffe mig sådan en, siden jeg så dine kikærtekiks :D Så det må helt sikkert være den til kiks!
  Selvom jeg uden tvivl også ville investere i den til Madeleine ❤️

 • Ih, sådan en har jeg ønsket mig længe! Ville elske at kunne bage bagels i den, da det altid mislykkes for mig på traditionel vis ;-)

 • Det ville jeg så gerne vinde! Og gerne med bagels-pladen, for dem har jeg haft lyst til at kaste mig ud i i lang tid nu ;)

 • Jeg tror helt sikkert at jeg ville vælge den med kiks! Det ville jo være fantastisk at kunne lave sine egne og dem du viste forleden på bloggen så SÅ lækre ud! Og så tror jeg også at de kunne være super til at lave fx. knækbrød :)

 • Eftersom vores discount vaffeljern måtte lade livet i sidste måned er jeg NØDT til at deltage i denne lækre konkurrence! :) af de fire nye plader skal det være den til bagels og så der forsøget med kæmpe donuts :D jaaaaa!

 • Pladen til vafler! They are the perfect addition to my monthly American Sunday brunches for my lovely Danish friends!

 • Alle sammen ville være SÅ lækre. Men pladen til kiks, ville jeg nok helst, så jeg kan prøve de nye lækre opskrifter :)

 • Hvis jeg vandt kunne jeg godt tænke mig pladen til kiks, så jeg kan afprøve dine opskrifter, de så nemlig utroligt lækre ud! :-)

 • Først og fremmest tak for en herlig blog og masser af dejlig inspiration.
  Nå, nu til valget… Det er svært når man drømmer om alle pladerne. Dog hælder jeg mest til kikse-pladen da jeg har en masse gode ideer til lækre snack-kiks der kan nydes til oste. OG så tror jeg den er brandsmart til at lave nogle lækre rugkiks på til madpakken mv.
  Krydser alt!

 • Det er såååå genialt!!
  Jeg har længe godt kunnet tænke mig det, og er jeg så heldig at vinde, vil jeg ønske mig pladen til kiks🍀
  Krydser og ønsker, at jeg bliver den heldige vinder😊

 • Jeg ville så gerne prøve at lave kiks! Efter jeg så dig lave dine, har jeg tænkt på at erhverve mig sådan en maskine, men SU’en tillader det ikke rigtig lige pt! Så nu krydser jeg alt hvad der kan krydses frem til på søndag kl. 00.00 :)
  Kæmpe kadeau til dig og din blog! Den er super god og følger altid glædeligt med! :)

 • Uhhh! Jeg bliver jo nødt til at få afprøvet de der kiks, du frister med, så det er de plader, jeg ønsker mig, hvis jeg skulle være så heldig :-)

 • Super smart. Vil ønske pladen til kiks, så jeg kan prøve dine kikærtekiks. Er storfan af alt med kikærtemel. Uhmm

 • Min kæreste og jeg har været så dybt forelskede i den her SÅ længe – især fordi han i årevis har pralet med hvor gode belgiske vafler (med chokoladestykker idejen) som han laver, men som jeg aldrig har smagt fordi vi kun kan finde den vaffeljern til hjertevafler, når vi har været på shopping! Jeg har desuden også en hel samling opskrifter på frokostvafler som har samlet støv alt for længe! Vi har dobbelt op på krydsede fingre!

 • Belgiske vafler helt klart, så skulle der eksperimenteres med alle mulige former for alternative vafler:-))

 • Åh, det er da svært at vælge! Men altsååå… bagels er altid et hit – og hvem vil ikke gerne kunne lave sine egne i stedet for at købe de færdiglavede i butikkerne? ;-)
  Jeg krydser, hvad krydses kan. God weekend! :-)

 • Uh, jeg ville gerne prøve mig med bagels pladerne! Det kunne være super lækker med sådan en friskbagt bagdel til morgenbordet eller med i madpakken :)

 • madeleinesvil være så hyggeligt at prøve :-) jubiiie det er da totalt en vild lækker præmie ★★★★★★ den vil jeg blive så glad for. Jeg vil krydse fingere og drømme SMILER STORT …ønsker jer alle en smuk og dejlig dag ☀️☀️ :-D

 • Mums, jeg kunne godt bruge vaffelpladerne, da jeg længe har ønsket mig dem til at lave både den sunde og synderen med dem. So let it be me ;-)
  .

 • Pladerne til belgiske vafler. Min mand snakker tit om det, så det ville være fedt at overraske ham med dem :)

 • Ej håber virkelig jeg vinder! Har kigget på den siden den kom ud.
  Jeg kunne godt tænke mig den til bagels for det er god til en lækker madpakke :)

 • Wauw….. Vil virkelig elske at kunne servere “ensartede kiks”, det ser bare så top professionelt ud. At der så også kan bages skønne vafler, laves lune sprøde sandwich og smagfulde bagels med Tefal snack collektion er jo virkelig en stor bonus 👏🏼👏🏼👏🏼

 • Jeg ville helt klart vælge pladen du har brugt til at lave rosmarin kiks. De ser super lækre og professionelle ud ;)

 • Uuuhm.. de belgiske vaffel plader. Vil gerne selv kunne lave egne vafler, smager jo også fantastisk.

 • Uha, jeg ville gerne vinde et sæt inkl. pladen til kiks! Tænk en masse småkager, man kan bage til jul så!

 • Nøj, sådan en kunne jeg godt tænke mig. Kiksepladerne ville jeg blive glad for – det bliver bare aldrig helt spot on i en ovn :-) jeg krydser fingre!

 • Ej hvor er den bare fed.. Jeg gar altid ønsket mig et vaffeljern, så jeg ville vælge vaffel. Har altid misundet, når min veninde lige laver en vaffel til brunch 😍

 • Vilel helt klart vælge bagels da det vil gjøre det meget nemmere at lave dem glutenfrie uden at de falder sammen :-)

 • Jeg ville nok vælge kikse pladen.
  Har lige fået diagnosen pco og jeg er fuldstændig ødelagt. Hele livsstilen skal lægges om, og jeg må indrømme at kiks er noget jeg nu skal lære at lave glutenfrit. Tror din opskrift på sprøde kiks ville være super! 👍🏽👌🏽

 • Hej
  Det er da et svært valg. Bagel, kiks, bagels eller kiks….
  Det bliver nok bagels og så må jeg købe den til kiks og den til panini…

  Kh Hanne

 • Jeg ville vælge kikse-pladen, da jeg ser uanede (lækre) muligheder med den. Tak for konkurrencen og god weekend.

 • Ååhh, denne maskine er mit store køkken-gears-ønske lige nu. Jeg ville især ønske mig bagels-pladerne, så mine døtre og jeg kunne bage sunde og lækre madpakke-bagels.

 • Lækker konkurrence! – Jeg gad så godt eje kikse-pladerne, så der kunne eksperimenteres med en masse forskellige samt afprøve dine opskrifter.

 • Skøn konkurrence😃 Har savlet SÅ længe over det lækre Tefal-jern, og at det nu også er muligt at frembringe lækre bagels, må være TEGNET på, at nu er det tid til at få det anskaffet😁 Håber, at jeg er heldig😃🙏🏼

 • Sikke en lækker konkurrence☆ Jeg ville da helt klart give mig i kast med kiksepladen. Tænk at kunne lave både salte og søde kiks så nemt som at klø sig i nakken♡

 • Hvor sejt :-)

  Hvis jeg vandt, kunne jeg godt tænke mig et sæt plader til belgiske vafler – der er så mange fine opskrifter rundt omkring, men har ikke lige remedierne til at lave dem (endnu) :-)

  God lørdag

 • Ville vælge et sæt plader til toast – Så undervurderet en spise… OG ejer ikke et toastjern pt. Lidt for dårligt, når nu det smager så godt.

 • Jeg ville helt sikkert vælge kiks, så jeg kunne afprøve din lækre opskrift. Jeg blev så træt af, ikke at have sådan en maskine, da du delte opskriften. Mums de ser gode ud :)

 • Årh hvor er det dog bare en skøn konkurrence! Jeg ville helt klart vælge den plade til bagels, hvis jeg vandt, da jeg ofte laver bagels, men Tefal-jernet ville da lige gøre processen MEGET lettere :-)

 • Jeg ville vælge kiksepladen. Elsker sprøde kiks. Tefal jernet ser dejligt rengøringsvenligt ud, så det skulle nok blive brugt😀

 • Jeg ville vælge til kiks, da jeg i forvegen ofte laver kiks som snacks. Derfor ville det være nemt og lækkert med sådan en maskine.

 • Kiksepladen! Det er simpelthen så pudsigt et tilfælde, havde netop tænkt man kunne prøve at lave en “sundere” kiksekage med denne plade og så lurede jeg lige, hvad du havde gang i på insta ;)
  God søndag!

 • Super lækker konkurrence :-) Hvis jeg bliver den heldige vinder, drømmer jeg om kiksepladen, så jeg kan afprøve dine opskrifter ;)
  Jeg krydser virkelig fingre, for jeg savner sådan hjemmelavede, lækre vafler, og jeg har ikke et ordentlig vaffeljern

 • Fantastisk konkurrence! ☀☀☀
  Hvis jeg kunne blive udstyret med maskine og plader, så jeg kunne lave kiks, så ville jeg simpelthen blive lykkelig beyond words! Jeg må være den største kikseentusiast i kongeriget Danmark, og bare tanken om at kunne lave mine egne chokoladekiks gør mig altså bare helt åndssvagt glad i låget! ❤❤❤
  Fingers crossed – og fortsat rigtig god søndag!

 • Jeg kunne godt tænke mig pladen til bagels. Så bliver de formodentlig lidt flottere, end når jeg former dem i hånden. 😅

 • Jeg ville vælge kiksepladen, så jeg kunne afprøve opskriften på de kiks du lavede den anden dag – de så simpelthen for lækre ud! 😍

 • Ih, jeg ville lave belgiske vafler i lange baner – som morgenmad, som sandwich, som dessert og som snack! :D ♥

 • OMG! Da jeg netop har formået at ødelægge mit eget vaffeljern, vil det være det fedeste at vinde denne konkurrence 🙏🏻 Bagelspladerne vil helt klart stå øverst på listen, da der ligeledes kan kreeres dessert i form af donuts 😋 #hokuspokuschristineifokus

 • De ser så LÆKRE ud, og særligt knase-faktoren, som har fået mit mundvand til at løbe flere gange på Instagram, gør denne wonder-maskine uundværlig i mit køkken!
  kjeg krydser fingre og håber på at vinde de helt glatte, flade plader, så jeg også kan få mig en knase-kokos-oplevelse ❤️🍀

 • Det skulle da være pladen til at lave kiks med, så jeg kan prøve den lækre opskrift med kikærter og rosmarin!!

 • Tanken om de belgiske vaffel fyldt med varm krydderier som kanel, anis og kardemomme, Ville passe så utroligt godt til de mørke efterårs morgen vi går imøde – hvor de tunge dyner indbruder til morgenmad og the i sengen… 🌅❤️😴

 • @christinebonde “DONE” ✍😃👍🍀 Ville da være total klasse også dejligt at vinde pladen til ” KIKS”.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✔️✍😉👍

 • Omg, ja tak!!! Den har stået på ønskesedlen i SÅ lang tid nu! Vil gerne have kiksepladerne, hvis jeg skulle være så heldig….

 • Jeg ville vælge pladen til kiks, da det kunne være sjovt at lave forskellige kiks. Jeg kunne specielt godt tænke mig at lave cookie-sandwich, de lyder lækre. 😉

 • Uh! En lækker præmie!
  Jeg er halvvejs i min graviditet med min lille pige og når man går derhjemme med sin lille dreng Bertram på kun 7 mdr, – oven i hatten – banker hverdagen ( og barslen) virkelig en i hovedet og jeg ville ELSKE at kunne bage lækre kiks, efter din opskrift! :) Jeg krydser fingre… Min gravide-mave knurrer allerede :P

 • Jeg vil aller aller helst be om bagels-pladerne til den sejeste maskine jeg har set i lang tid! Den plade, og så belgisk vaffel pladen… Ja så behøver jeg nok ikke andre køkkenmaskiner ;-)

 • Det var godt nok en smart maskine. Jeg har netop hentet en ny Kenwood røremaskine i dag (den arvede fra min mormor kunne ikke mere – den havde også gjort det godt i +30 år)… Og jeg troede ikke, at jeg havde brug for flere køkkenmaskiner. MEN det har jeg da, for den her Tefal-sag ser super anvendelig ud – og den valgfrie plade skulle være til bagels 😊😊😊

 • Det skulle helt klart være den til bages! Elsker bagels der får mig til at tænke tilbage på New York og morgenmad i central park 😀

 • Jeg har en svaghed for køkkenmaskiner, og den der er da ingen undtagelse 😍 Tror jeg ville vælge pladen til kiks!

 • Iiih hvor er det en lækker konkurrence 😁 Jeg eeeelsker alle slags køkkenmaskiner! Jeg ville elske at prøve pladen til at lave kiks med ❤ Mhhh hvor ser de kiks altså bare lækre ud!

 • Ih det vaffeljern har længe stået på ønskesedlen herhjemme!!! Jeg ville super gerne vinde pladerne til at lave bagels med. Jeg ELSKER bagels og hvor fedt ville det ikke være, at kunne eksperimentere i eget køkken med dem?! Krydser fingre!

 • Jeg har længe kigget på maskinen – den er SÅ smart! Jeg er helt vild med bagels, så den plade ville jeg vælge😊 Så kan der blive bagt lidt oftere herhjemme, det er da en noget nemmere måde at bage på 😊

 • Virkelig lækker maskine 😍 Må eje ! Hvis jeg vandt, vil jeg vælge den plade til kiks 😋😍👏🍪

 • Har siden jeg flyttede hjemmefra ønsket mig toastmaskine, men den der er genial.

  Jeg ville virkelig gerne vinde pladen til kiks

 • Ojj, den maskine gad jeg godt eje! Så ville jeg vælge pladen til bagels, så jeg kunne lave lækre veganske bagels med carrot lox og avocado :)

 • Jeg eeeelsker brød, som i sådan rigtig meget!
  Så jeg kunne godt tænke mig den til bagels!
  Så kan jeg lave nogen med masser af kerne og grov mel, så man slipper for de kedelige hvide man normalvis køber :)

 • Jeg kunne SÅ godt bruge en tefalmaskine! Med kiks som ekstraplade. Jeg ville elske at lave sunde kiks og mindre sunde cookies!