VEGANSK TIL DEN SØDE TAND udkommer i dag + info om bogreception

I dag er dagen. Vegansk til den søde tand udkommer!

Alle følelser på én gang

Det er simpelthen den vildeste følelse jeg har i kroppen lige nu. For at være helt ærlig føles det virkelig mærkeligt pludselig at kunne annoncere, at min kogebog kan købes i butikkerne. Det kan jeg slet ikke forholde mig til. Det bliver sikkert endnu mere mærkeligt når jeg går ind i en boghandler og rent faktisk kan finde min bog på hylden.

Men jeg glæder mig. Som et lille barn.

Jeg er ufattelig spændt på hvordan bogen bliver modtaget og hvad folk vil synes om den. Det er mere end et halvt år siden at bogens billeder blev skudt, og jeg afleverede manuskriptet for flere måneder siden. Jeg har kigget på det færdige resultat rigtig mange gange, og for mig er det jo ikke længere nogen nyhed. Jeg skal derfor ofte lige minde mig selv om, at når bogen udkommer, vil den være et helt nyt syn for alle andre end mig. Jeg glæder mig så meget til at høre folks umiddelbare reaktioner.

Mest af alt går jeg rundt med en boblende følelse af stolthed. Det tror jeg aldrig nogensinde jeg har prøvet før. Ikke på den her måde og på det her niveau. Jeg er nemlig så hamrende stolt af min bog og det arbejde jeg har lagt i den. Først og fremmest er jeg stolt af indholdet. At lave en bog med intet mindre end 100 desserter, som ovenikøbet skal være både veganske, glutenfri og sukkerfri – dét er altså noget af en opgave. Især taget i betragtning af at det er allerførste gang jeg laver en kogebog. Det er jeg virkelig stolt af at jeg har formået at klare. Det der gør mig allermest stolt er dog hvordan jeg har arbejdet i hele forløbet. Det har været en kæmpe mundfuld, og selvom jeg også har været super, super presset mange gange, har jeg ikke bukket under for det. Jeg kan virkelig takke mit Strala mindset for, at jeg har tacklet hele forløbet på den måde som jeg har. Jeg har nydt det, jeg har været nysgerrig omkring det, og jeg har fået så meget næring i form af ting jeg har lært, folk jeg har mødt og meget mere.

Det finder du i bogen

Vegansk til den søde tand indeholder 100 opskrifter på alt fra overdådige lagkager til små, lækre snacks til basisingredienser som gør det nemmere og billigere at udfolde sig i det søde veganske køkken. Alle opskrifter er glutenfri og uden hvidt, raffineret sukker. Jeg tillader mig at kalde opskrifterne sunde, fordi de er lavet uden præfabrikerede erstatningsprodukter, men med gode, hele råvarer for at få glæde af så mange fibre, smage og næringsstoffer som muligt. Alt sammen uden at gå på kompromis med hverken næring eller nydelse. Jeg synes nemlig sagtens at man kan få begge dele når man skal tilfredsstille den søde tand.

Foruden selve opskrifterne indeholder Vegansk til den søde tand bl.a. også følgende:

Mit søde køkken: Et afsnit hvor jeg fortæller om hvordan jeg fik smag for det søde, hvordan sødme og sundhed hænger sammen, hvorfor opskrifterne er glutenfri, hvilken sværhedsgrad man kan forvente i desserterne m.m.

Primære ingredienser & råvarer: Her bliver du introduceret til alle de ingredienser, som fylder mest i alle opskrifterne, med information omkring næringsindhold, sundhedsgevinster, anvendelsesmuligheder, hvor de kan købes osv.

6 tips inden start: En håndfuld gode råd som er værd at læse inden bogen tages i brug

Læs mere om bogen HER (reklame-link).

Min største drøm

Da jeg i marts sidste år underskrev kontrakten og kunne gå i gang med kogebogen, var jeg ved at revne af begejstring. Det er faktisk ikke helt rigtigt hvis jeg siger, at det altid har været en drøm at udgive en kogebog. Der gik nemlig lang tid før jeg overhovedet turde drømme om det. Tanken havde faktisk aldrig slået mig, før jeg begyndte at få respons på mine opskrifter her på bloggen med opfordringer til at samle dem i en kogebog. Så tusind, tusind tak for det. Bogen var sandsynligvis aldrig blevet til uden jeres tiltro til mig.

Lige nu håber jeg virkelig på at min lille baby bliver taget godt imod og kommer til at klare det godt ude i verden. Men jeg har fået smag for det der med at drømme, og min største drøm er at slå igennem på det internationale marked. Jep, det sagde jeg lige højt! Jeg drømmer om at få lov at lave en kogebog på engelsk som kan købes hele verden over. Det er heller aldrig noget jeg har turdet drømme om, men jeg har simpelthen fået så mange forespørgsler og ønsker fra nær og fjern hele verden over, og jeg vil så gerne en dag kunne sige, at det bliver en realitet. Nu er det i hvert fald sendt ud i verden. Manifesteret om man vil (jeg har nemlig haft en ret vild oplevelse med manifestation som jeg tænker at dele med jer).

Bogreception for Vegansk til den søde tand

Jeg vil rigtig gerne fejre at min kogebog er udkommet, og derfor har jeg valgt at afholde en bogreception. Det finder sted hos Gló i Magasin, som har været så søde at lade mig låne deres fine restaurant lørdag den 3. februar kl. 15-17. Jeg hopper i køkkenet og sørger for at der er rigeligt med smagsprøver, og så vil man selvfølgelig kunne købe et eksemplar af kogebogen. Jeg laver også gerne en lille krusedulle i den, hvis nogen har lyst til det. Find begivenheden og tilmeld dig HER. Jeg håber så meget at du har lyst til at kigge forbi. Giv mig endelig en heads up hvis du gør :-)

Omtale af Vegansk til den søde tand

Bloggeren Josefine Jørgensen deler sit førstehåndsindtryk samt en opskrift fra bogen HER

Veganer.nu har lavet en lang og gennemgående anmeldelse HER

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hejsa!
  Nu har jeg fulgt dig på Instagram i et godt stykke tid, og jeg har simpelthen glædet mig helt vildt til din bog udkom. Jeg skal uden tvivl have fat i et eksemplar! Jeg spiser kun kager o.l. der er lavet uden raffineret sukker og som helst er veganske.
  Bogreceptionen er nok et perfekt tidspunkt til at få anskaffet sig én af dine bøger (og en smagsprøve!), men jeg er altså ikke på Facebook og kan derfor ikke “tilmelde mig”, men jeg håber da på, at min mand og jeg alligevel må komme ?

  Mange hilsner fra
  Kamilla

  • Hej Kamilla! Hvor blev jeg bare glad af at læse din kommentar ☺️ Tusind, tusind tak. Jeg håber virkelig at I har lyst til at kigge forbi – også selvom jeg er så tarvelig at ekskludere folk der ikke er på Facebook ? I er mere end velkomne!

 • Hej Christine. Jeg vil lige ønske dig et kæmpestort tillykke med din SMUKKE kogebog – den ser helt fantastisk, gennemført og indbydende ud. Wauw. Den bog kan kun blive en succes! <3

  • Tusind, tusind tak, Julie! Det var virkelig nogle fantastiske ord at få med på vejen. TAK ?

 • Kære Christine
  Hvor er det bare luksus at sidde og bladre gennem din bog. Jeg stødte på den første gang i en bogbus på landet, lånte den herefter på eget bibliotek, og nu har jeg købt den (så andre borgere også har mulighed for at låne din fantastiske bog)..
  Jeg har trawlet stort set alle nyere vegan/vegetar-kogebøger igennem, og jeg er så skuffet over den konsekvente brug af hvidt sukker, hvedemel, pasta og kartofler.
  Du skal også roses for, IKKE at gøre desserter, kager og konfekt mere besværligt end det egentlig er. Jeg er stor fortaler for, at det skal være NEMT og lettilgængeligt, og den holdning er vi tydeligvis flere om!
  TAK FOR DENNE BOG! One of a kind og jeg er FAN!
  Kan du please, please, please udgive endnu en kogebog med morgen-, middags- og aftensmad og med samme tilgang som i din dessertbog?
  De bedste hils’ner
  /Lisbeth

  • Tusind, tusind, tusind tak, Lisbeth! Jeg ved nærmest ikke hvad jeg skal sige. Jeg har helt røde kinder :-) Tilbagemeldinger som den her motiverer mig helt vildt til at lave flere bøger. Jeg brygger pt. på en ny inde i mit hoved, men jeg skal lige beslutte om det skal være en e-bog eller en fysisk bog igen og om den skal være på dansk eller engelsk. Jeg vil dog rigtig gerne lave en, som også indeholder andre ting end desserter :-D