Noget om frihed og fritid

noget-om-frihed-og-fritid-1

Jeg gør mig en del tanker om de to ting lige for tiden. Frihed og fritid. Det er to ting som jeg skal lære at balancere især efter at jeg valgte at droppe ud af kandidatuddannelsen og gå all in på alt det der optager mig lige nu.

Jeg føler mig så uendeligt priviligeret over den frihed jeg har fået i kraft af mit mere eller mindre selvstændige liv. Friheden til at vælge til og fra og altid have kontrol over hvad jeg engagerer mig i. Den frihed er dog langt fra det samme som fritid. Paradoksalt nok har min frihed faktisk indskrænket min fritid, fordi jeg nærmest aldrig holder fri. Det lyder måske som en kliché der kommer fra alle selvstændige, men den er altså god nok. I mit tilfælde har det også noget at gøre med at arbejde og fornøjelse har det med at smelte sammen, og derfor kan jeg sjældent sige hvor mange timer jeg arbejder eller hvor mange timer jeg holder fri.

Det bliver også en kombination af arbejde og fritid når jeg i påsken rejser til Frankrig. Da jeg var hjemme på besøg i Jylland i starten af denne uge, blev jeg nemlig tilbudt at tage med, når min mor og far skal afsted. Det er virkelig lang tid siden jeg har været dernede uden for højsæsonen, og selvom jeg elsker at være der om sommeren og opfylde depoterne med D-vitamin, glæder jeg mig virkelig til at komme derned i april måned. Jeg krydser dog fingre for at vi får solen at se de fleste dage (selvom det nok bliver for koldt til en dukkert i poolen).

Se også: Mit Frankrig

Det gør mig så glad at jeg bare sådan lige uden videre kan tage en uge ud af kalenderen og sige ja tak til en impulsiv rejse. At jeg har den frihed til at gøre sådan noget. Jeg vil helt klart bruge det som en miniferie og et afbræk fra hverdagen, men jeg kommer stadig til at arbejde. Lige nu er jeg i gang med at lede efter udstyr (primært et godt kamera og en tripod) så jeg kan filme mens jeg er afsted. Jeg vil bl.a. gerne lave en masse træningsvideoer til jer med inspiration til hvordan man kan træne uden udstyr. En lille rejsevlog kan det måske også blive til? Jeg vil SÅ gerne høre fra jer, hvis I har ideer til hvad jeg ellers skal filme!

Se også: VIDEO – Træning i Frankrig #3

 

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.