Min podcast-debut

min-podcast-debut

I dag har jeg simpelthen min podcast-debut. Jeg har nemlig fået lov at være med i Martiny Podcast som er et podcast jeg har fulgt lige fra starten og som jeg elsker at lytte til. Det er selvfølgelig den dygtige Emma Martiny der står bag, og hun tager simpelthen så mange interessante emner op på egen hånd, men der kommer virkelig også nogle spændende og lærerige podcasts ud af det når hun inviterer gæster ind i sit lille show. I dag er det så mig der er gæsten, og jeg er nærmest helt beæret over at få taletid i det fine podcast.

Afsnittet handler om et emne som jeg har skrevet en lang række blogindlæg om. Det handler om min historie med p-piller som I kan læse lige her:

Forbandede p-piller #1 – Da jeg startede

Forbandede p-piller #2 – Da jeg stoppede

Forbandede p-piller #3 – Status og fremtidsudsigter

Forbandede p-piller #4 – Jeg giver snart op

“Du har PCOS”

Emma og jeg tager en snak om hvordan vi begge har haft en negativ oplevelse ved at stoppe på p-piller. Ikke kun pga. de fysiske og psykiske bivirkninger vi begge har haft, men også hvordan det har været svært at blive taget alvorligt og få hjælp og vejledning til at blive fri af de kunstige hormoner. Vi håber sådan at det kan være lærerigt for jer at lytte med og at det kan åbne op for en god debat omkring de p-piller. Det er et emne som jeg kan snakke rigtigt længe om, men jeg har virkelig forsøgt at være kortfattet. Måske lidt for kortfattet faktisk, men jeg har også planer om at tage det op på bloggen igen. Jeg er nemlig slet ikke dér hvor jeg gerne vil være endnu, sådan rent hormonmæssigt og at føle mig som mig selv, men det må være stof til et nyt blogindlæg.

Lyt med på vores snak i Emmas podcast lige HER.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.