Grøn smoothie med superfoods

Grøn smoothie greenie Vitamix christinebonde

Jeg har til morgen nydt denne smukke sag. Der blev egentlig til 2 glas men jeg kunne simpelthen ikke drikke det hele. Smoothien indeholdt:

½ banan
½ avokado
1 stængel selleri
6 cm squash
5 kugler frossen spinat
1 håndfuld frosne jordbær
1 skive citron
2 cm ingefær
1 spsk havtorn
1 tsk chlorella
1 spsk hørfrøolie
3 dl mandelmælk

Jeg synes virkelig det er genialt at kunne få så meget forskelligt på én gang i ét måltid! Længe har jeg troet at grød var det eneste der kunne holde mig mæt helt indtil frokost, men en smoothie som denne klarer arbejdet mindst lige så godt. Nu vil jeg dykke ned i min fysiologibog og forsøge at kæmpe mig i gennem kapitlerne “Cardiorespiratory responses to acute exercise” og “Principles of exercise training”. Det er to super interessante kapitler, men det er virkelig ikke en nem sag at skulle kunne dem til fingerspidserne for at være klar til eksamen i næste uge! Afsted med mig?

Translation: I had this beautiful smoothie for breakfast today. It consists of banana, avocado, celery, courgette, spinach, strawberries, lemon, ginger, sea buckthorn, chlorella, flax seed oil and almond milk. It’s amazing how many great nutrients you can get in just one meal! And yes, even though it’s “just” a smoothie, it’s definitely a meal, and it will keep you full for long. I’ll spend the whole day studying for my physiology exam next week so I’m off…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.