Grøn smoothie med kål og ananas

_MG_7978_MG_7977“Der anbefales blød, evt. flydende, kold kost den første dag.” Okay, godt så. Jeg er nu på dag 2 (siden mine to tandudtrækninger, that is), men jeg skal godt nok ikke nyde noget af at tygge i noget som helst endnu. Eller, lad mig lige omformulere; jeg har helt vildt meget lyst til mad der skal tygges, men eftersom det næsten er umuligt for mig at gabe over noget der er større end en rosin uden smerter, må jeg vente lidt endnu. Forbandede visdomstænder? Heldig som jeg er, er jeg også blevet snothamrende forkølet samtidig, og hvis ikke mit tandkød var ømt i forvejen, så blev det det i hvert fald efter mine utallige hoste- og nyseanfald. Great.

De sidste par dage har derfor stået på kold suppe, is og smoothies, og selvom det er tre ting jeg elsker, så kunne jeg nok ikke hade dem mere lige nu. Jeg trænger til at bruge mine tyggemuskler! Jeg har netop drukket denne smoothie uden synderlig begejstring, men under normale omstændigheder ville jeg altså have elsket den, så jeg deler da lige opskriften:

En ordentlig røvfuld grønkål
1 håndfuld spidskål
1 håndfuld frisk persille
Et lille stykke ingefær
1 frossen banan
Et lille stykke ananas
1 citron
½ avokado
1 tsk chiafrø
1 tsk hampefrøskaller
Ca. 2 dl kokosmælk
(jeg brugte også 1 tsk Super Booster V1.0 Greens, men det kan sagtens udelades)

Translation: I’m still unable to chew anything without experiencing pain in my jaw, so my diet currently consists of cold soups, ice cream, and smoothies. Today’s smoothie was delicious, but I can’t wait to have normal food again.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.