En drøm der gik i opfyldelse og noget om at manifestere

Hjemmestudie bliver til arkitekttegnet fabriksbygning

Normalt er det cirka sådan setuppet ser ud når jeg laver billeder til bloggen. Det foregår hjemme i min stue, hvor jeg er så heldig at have et vindue i hele rummets bredde, så der kommer masser af lys ind. Det gode lysindfald er noget der glæder en fotonørd kan jeg love jer for. Det gør heller ikke noget at vindueskarmen er i præcis samme højde som ryggen på spisebordsstolene, så jeg nemt lige kan placere en fotobaggrund derpå. Fotobaggrundene og opspejlingerne er i øvrigt hjemmelavede, og jeg er ganske autodidakt når det kommer til fotografering (på trods af at min kæreste er den dygtigste fotograf).

Men snart bliver mit ydmyge hjemmestudie byttet ud med nogle lidt mere professionelle omgivelser.

I dag sker der nemlig noget fuldstændig vildt.

Vi får nøglerne til vores helt eget fotostudie!

Og ikke bare et hvilket som helst fotostudie. Det ligger nemlig i en af de, efter min mening, mest spektakulære bygninger i hele København. Det er en gammel arkitekttegnet fabriksbygning med 6 etager som bl.a. huser The Lab og the lab kitchen og generelt er stedet for alverdens kreative folk og deres projekter. Mit store vindue der giver det gode lysindfald i stuen kan da også godt pakke sammen når man sammenligner med vores nye sted. Vinduerne i bygningen på Vermundsgade er nemlig noget af det allerallerfineste (jeg har en ting for vinduer), og det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt at nogle af landets bedste fotografer har base lige præcis her.

Ny arbejdsplads og nye muligheder

Jeg sidder her og får et sug i maven bare af at skrive det. Egentlig er det Nicklas der får nøglerne, for det er 100% hans studie, men det kommer i høj grad også til at være min nye arbejdsplads. Ikke nok med at jeg får en smuk legeplads hvor jeg kan udforske og udfolde mine ever med et kamera, så får jeg også et sted hvor jeg kan udvikle andre dele af min virksomhed, herunder én-til-én sundhedscoaching, Strala workshops og madworkshops hvor man kan komme med mig i køkkenet. Helt ærligt, ikk’? Det bliver SÅ spændende det her! Åhh hvor jeg glæder mig til at invitere jer indenfor. I får selvfølgelig masser af smugkig via mine sociale medier, men jeg håber også at der bliver anledning til at I kan komme forbi, sådan rigtigt, og opleve det.

Drømmescenariet

Det er en kæmpe drøm der går i opfyldelse, og det føles så vildt endelig at tage hul på det eventyr som vi har gået og forestillet os så længe. I virkeligheden er det nok mest mig der har gået og drømt om det. Sådan virkelig drømt om det. Nicklas har nok altid haft en forestilling om hvor stort det ville være at have sit eget fotostudie, men han har ikke helt turde drømme om det.

Sådan virkelig drømme.

Men dét har jeg.

Og jeg har drømt om at studiet skulle være så stort at der var plads til os begge. Plads nok til at vi kunne drive begge vores virksomheder – side om side, men individuelt. Noget i fællesskab og noget på egen hånd. Noget af det der gør mig allermest begejstret ved alt det her er nemlig, at vi på mange områder også kan bruge hinanden som business-partnere. Jeg har eksempelvis skaffet kunder til Nicklas gennem mit netværk, og Nicklas har hjulpet mig med at løfte opgaver i min virksomhed. Jeg synes det er så fantastisk at vi arbejder inden for to så forskellige brancher men alligevel kan finde ligheder hvor det giver mening at arbejde sammen og gøre brug af hinandens evner. Det føles virkelig som et kæmpe privilegium. Et vaskeægte drømmescenarie.

At manifestere sine drømme

Jeg har længe haft en stor interesse i manifestation og law of attraction, og selvom jeg har hørt om mange utrolige historier, har jeg aldrig rigtig selv gjort brug af det der med at manifestere.

Troede jeg.

Da Nicklas en dag kom hjem og delte nyheden om, at han var blevet tilbudt et studie, gik det op for mig. Det gik op for mig hvor meget jeg ikke bare har tænkt på og drømt om den her mulighed, men hvor meget jeg også har snakket om det. Hvor mange mennesker jeg har fortalt om min drøm. Hvor meget jeg virkelig har forestillet mig hver eneste detalje. Hvordan det helt præcist ville være med sådan et studie – hvordan det skulle se ud, hvordan en arbejdsdag kunne være, hvilke mennesker der ville komme, hvilken farve væggene skulle have, hvornår vores familier skulle komme og se det osv. Det sjove er at det begyndte at udvikle sig så min mor og mine nære veninder pludselig også kunne starte en samtale med “Hvordan går det med at finde det der studie?” eller “Når I engang finder studiet…”. Det har simpelhen skabt ringe i vandet, og jeg har uden tvivl gjort brug af manifestation i ét eller andet omfang. Jeg tror så meget på at det vi sender ud i universet på én eller anden måde bliver hørt eller opfanget og kommer tilbage på ét eller andet tidspunkt.

Er der nogle af jer der haft en lignende oplevelse med manifestation eller law of attraction?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Allerkæreste begge to❤️.
  Det glæder mig sååå meget at denne drøm er gået i opfyldelse.
  Jeg har ønsket længe at det kunne lykkes for jer at finde et sted, hvor i, i fællesskab og individuelt, kan udfolde jeres kreativitet og passion.
  I er så gode for hinanden?❤️. Gode til at sparre med hinanden, lytter til hinandens ideer, bygger videre på dem og får dem til at blive til virkelighed.
  Al mulig held og lykke til jer.
  Vi er der, hvis i får brug for hjælp.
  Knus vati og mutti❤️

  • Ååhhhh, muts!!! I er allerede den bedste hjælp vi kunne ønske os ❤️ Og jeg skylder dig også en kæmpe tak for at hjælpe med at manifestere ?

 • Årh Christine, det er jo bare DRØMMEN med et studie i de lokaler!! Kæmpe stort tillykke!! ✨

  Jeg er tit derude for at skyde til Iform og det er også der vi skød billederne til min kogebog, så jeg kender alt til de helt fantastiske vinduer og rå lokaler, der er altså bare SÅ fedt! Får de vildeste NYC/Brooklyn vibes fra stedet! Ih jeg er så glad på jeres vegne! ?

  • Tusind, tusind tak, Signe! Det er nemlig en kæmpe drøm, og jeg er helt enig i at man får NYC/Brooklyn vibes derude ? Jeg bliver altid så mega inspireret af at være der, så jeg kunne simpelthen ikke ønske mig mere.
   Det ville være mega hyggeligt hvis du kom forbi en dag. Et par madglade fotonørder skulle nok kunne lege godt sammen i de omgivelser ??