Noget om metal, autolak og fotografi

image

image

image

Det er nok de færreste der kan forstå at jeg i går aftes stod og klappede i hænderne ved synet af disse tre metalplader. Det er i virkeligheden nok kun mine (mad)bloggerkollegaer der sådan rigtigt kan sætte sig ind i min begejstring… Og så måske lige min kæreste som netop er sprunget ud som selvstændig fotograf (noget som jeg synes er mega sejt og vildt inspirerende).

Hjemmelavede fotobaggrunde hitter

At blive tre fotobaggrunde rigere er i hvert fald ikke så tosset når man elsker at knipse fine billeder til nye indlæg med madopskrifter. Det svarer vel lidt til den begejstring man ser hos modebloggerne når de har fundet en ny location at skyde outfitbilleder på. De små ting, right? ? Jeg er helt sikkert blevet inspireret af min kærestes evner med et kamera, og jeg synes det er SÅ fedt at få lov at være kreativ ved at fotografere og style madbilleder. Faktisk har jeg i virkelig lang tid savnet at kunne udfolde mig kreativt med noget som optager mig så meget at jeg glemmer tid og sted. Som barn var jeg vildt glad for at male, tegne, skrive og generelt at være kreativ, og det gør mig virkelig glad at jeg nu flere år senere (aka. i det der voksenliv) kan genoptage den glæde. Det er selvfølgelig dét at udvikle lækre og næringsrige opskrifter som jeg synes er rigtigt sjovt, men fotografi og styling er bare en skøn bonus som jeg virkelig hygger mig med og gerne vil dygtiggøre mig indenfor. Jeg vil dog gerne undgå at det bliver alt for poleret så personligheden forsvinder.

Jeg er pt. på forlænget weekend i Jylland hos mine forældre, og i går aftes smuttede jeg ud i min fars værksted hvor der stod tre metalplader klar til at blive spraymalet. Sidst jeg var på besøg, lavede jeg også en metalplade (som jeg bl.a. har brugt her og her), og nu er min lille samling af fotobaggrunde altså blevet udvidet med 3 nye. Jeg hyggede mig egentlig også ret meget da jeg stod i min fars værksted en lørdag aften iklædt en alt for stor kedeldragt i færd med at spraymale 3 metalplader med autolak ? Der er efterhånden et helt marked for fotobaggrunde som sælges til helt vanvittige priser, så det gjorde mig bestemt ikke noget at disse ikke kostede mig en krone.

Er de ikke fine? Jeg glæder mig sådan til at tage dem i brug når den næste opskrift rammer bloggen. Nu er det bare spændende hvordan jeg får dem fragtet med hjem i toget senere i dag…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • De er fine og rigtig god ide blot at bruge metalplader – hvad er målene på pladerne?

    • Tak :-) Jeg synes også metallet giver så fin en effekt, især sammen med spraymalet autolak. Jeg mener at disse måler ca. 50×70 cm.

  • Jeg forstår fuldstændigt din glæde over dem – hvor ser de cool ud! Det er bare noget helt specielt at stå og lave sådan noget selv, jeg har også haft en lille fest, da jeg har lavet mine baggrunde :)

    • Jeg har også nydt at se dine videoer hvor du laver baggrunde til din kogebog! Det er jo så skønt at være lidt kreativ og få det hele til at gå op i en højere enhed med en lækkert ret – og i dit tilfælde en hel kogebog :-) Virkelig spændende ting du har gang i.