Et eksempel på mine dagligvareindkøb – og noget om at dømme folk ud fra spisevaner

Et eksempel på mine indkøb - og noget om at dømme folk ud fra spisevanerEt eksempel på mine dagligvareindkøb - og noget om at dømme folk ud fra spisevaner2Et eksempel på mine dagligvareindkøb - og noget om at dømme folk ud fra spisevaner3

Det lod til at I synes det var ret sjovt at få et indblik i hvad jeg spiser i løbet af en dag, og derfor har jeg også tænkt mig at lave flere af den type indlæg. I den forbindelse tænkte jeg dog at det også kunne være interessant at vise, hvad jeg typisk køber når jeg handler ind. I ved, lidt på den der “Kender du typen”-agtige måde hvor man får lov at kigge i køleskabet. Og jeg indrømmer det gerne; jeg synes det er sjovt at se hvad folk har i deres køleskab. Man kan selvfølgelig ikke dømme en person ud fra indholdet i vedkommendes køleskab, og jeg er egentlig også modstander at at man vurderer folk ud fra deres måde at spise på (…noget som jeg vil dedikere et andet indlæg til), men på en eller anden måde er det bare fascinerende hvor meget personlighed der alligevel er i vores madvaner og -indkøb. Pludselig får “Du er hvad du spiser”-flosklen lige en lidt anden betydning ;-) Men mere om det på et senere tidspunkt.

I går var jeg et smut i SuperBrugsen på Nørrebrogade for at udnytte den sidste dag med -20% på økologiske varer. Tidligere på ugen udnyttede jeg tilbuddet til at købe nogle af de lidt dyrere basisvarer så som chiafrø, kokosolie, nødder og lignende. Gårsdagens indkøb er derfor et ret godt eksempel på hvad jeg typisk køber af madvarer når jeg handler ind. Jeg fyldte to indkøbsnet med følgende:

 • Et blomkålshoved
 • En broccoli
 • Et spidskål
 • 1 potte mynte
 • Et bundt palmekål
 • 1 selleri
 • 1 kg gulerødder
 • 2 agurker
 • 3 citroner
 • 1 vaniljepulver
 • 500 g quinoa
 • 1 bakke med 10 æg
 • 2 poser frossen broccoli
 • 2 poser frossen spinat
 • 1 pose frosne bønner
 • 6 bananer
 • 2 dåser butter beans
 • 2 dåser grønne linser

Selvom der selvfølgelig var -20% på det hele, var jeg faktisk overrasket over hvor billigt det var. Det eneste negative ved at købe så meget økologi er den enorme mængde plastik… Ohhh my…

This is the result of yesterday’s grocery shopping. Even though I believe that you shouldn’t judge people based on what they eat (something I’ll return to in another post), I think it’s interesting to see what people buy when they go grocery shopping. Just for inspiration.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Jeg ved ikke, om dette ville give lidt for meget promo til Super Brugsen, og om du overhovedet har lyst til at dele det, men må man spørge, hvad du har givet for hele dette indkøb? Jeg er selv bosat i udlandet, og jeg synes, det er interessant, hvad de forskellige økologiske produkter koster i forskellige lande.

  • Jeg vil tro der er for omkring 300 kroner men jeg er slet ikke sikker. Økologi er jo desværre ret dyrt i Danmark :/

   • Tak for svar! Økologi er helt klart dyrere, men til gengæld findes det… Jeg bor i Glasgow, og selvom det er blevet bedre, så er det faktisk svært at finde det i de gænge supermarkeder.