En dag i mad #1

En dag i mad #1a

Det virkede til at I var interesserede i at se et eksempel på hvad jeg spiser i løbet af en dag so here goes. Tirsdagens måltider så således ud:En dag i mad #1 3

Morgenmaden bestod af en smoothie hvilket den nok gør 9 ud af 10 gange. Jeg havde tydeligvis sådan en dag hvor jeg ikke rigtigt kunne begrænse mig, og smoothien indeholdt både banan, mynte, basilikum, avokado, squash, frosne bønner, frossen spinat, vaniljepulver, planteprotein og kokosfløde. Jeg toppede med kokoschips, morbær, hørfrø og bipollen (gange 2 – for jeg gav den et ekstra drys da første lag var væk). Derudover fik jeg dagens første kosttilskud.En dag i mad #1 4

Som en snack inden frokost fik jeg en pose æblechips og en håndfuld cashewnødder. Æblechips er uden tvivl min yndlingssnack lige pt. Jeg kunne forestille mig at de er nemme at lave selv, men jeg er blevet totalt afhængig af Irmas variant. Urtekram laver også nogen, men for det første er de dyrere, og for det andet smager de faktisk ikke helt lige så godt. Jeg bor praktisk talt lige oven på en Irma, så I kan måske forestille jer hvor mange æblechips der bliver kørt ind…En dag i mad #1 2
Min frokost bestod af kikærter krydret med paprika og gærflager, dampede grøntsager (broccoli, sødkartoffel, selleri, hvidkål og skalotteløg) plus en halv avokado on the side. Sådan kunne min aftensmad også nemt have set ud. Den lyserøde drik er hjemmelavet vandkefir med blåbærsmag.
En dag i mad #1 1Aftensmad bestod af 4 grøntsagsfladbrød med rødbedehummus, avokado og lidt chiafrø. Jeg fik altså dobbeltportion af denne tallerken, og det var klart det lækreste måltid i løbet af dagen! Opskriften på grøntsagsfladbrødene er i øvrigt lige på trapperne.En dag i mad #1 6

Mens jeg slugte endnu et (eller to… eller tre…) afsnit af Breaking Bad spiste jeg et æble og en omgang hjemmelavede saltmandler.

Jeg er nødt til at understrege at det her blot er et eksempel på hvad jeg spiser. Nogle gange spiser jeg mere, andre gange mindre, og jeg har ingen ide om hvor mange kalorier jeg har spist. Det er på ingen måde et “Sådan bør du sammensætte dine måltider for at være sund”-indlæg. Det er hvad det er; et eksempel på mine måltider i løbet af en dag. Lad mig endelig vide om I kunne tænke jer at jeg fortsætter med at lave denne type indlæg en gang imellem.

This is an example of what I eat in a day. Please let me know if you like this post and want me to continue doing them on a regular basis.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Uhmmm! Ja kom endelig med flere indlæg af den slags; det er rart med inspiration.
  Er kikærterne bagt eller på anden måde tilberedt efter gærflagerne kom på?

  • Fedt, tak for input, Therese :-) Jeg har faktisk slet ikke gjort noget ved kikærterne. Det er super lækkert at bage dem sprøde i ovnen, men jeg var simpelthen for doven. Kikærterne var også bare nogen fra dåse :-)

 • Jeg følger en del fitnessbloggere, og deres indlæg af denne type er altid spækket med protein og en lille smule grønt på siden. Det er sjovt at få et indblik i dine dage, hvor hovedfokusset er på at indtage en masse grønt. Så ja tak til flere indlæg herfra! :-)

  • Jeg vil heller ikke kalde mig selv fitnessblogger, og det er jo også meget forskelligt fra person til person og fra dag til dag hvordan man sammensætter sine måltider, men det er lige præcis det jeg synes der er interessant :-) Dejligt du kan lide indlægget!

 • De små mellemmåltider eller hvad man lige sætter sammen, er det en super inspiration til synes jeg, så ja meget gerne flere af dem:-)
  Mvh winnie

  • Jeg synes også selv det er en god kilde til inspiration, så jeg håber at kunne give lidt videre ?