7 runde og sunde snacks

7-runde-og-sunde-snacks

Mangler du inspiration til de sunde snacks?

Jeg har samlet 7 af slagsen som alle kan tilfredsstille den søde tand og sørge for at slikskålen bliver fyldt med gode sager. Jeg ved ikke helt hvad det er, men når det kommer til snacks, kan jeg åbenbart rigtigt godt lide den runde facon… Faconen er dog det eneste de har til fælles, for de er meget, meget forskellige i smagen, og jeg vil godt garantere at der er noget for enhver:

1 ⎠ cookie dough-kugler med chokoladestykker

2 ⎠ sprøde kikærtesnacks med smag af karamel

3 ⎠ de lækreste lakridstrøfler

4 ⎠ nutellakugler ala. Ferrero Rocher

5 ⎠ græskarkugler dyppet i chokolade

6 ⎠ konfektkugler med chokolade og græskarkernemel

7 ⎠ gulerodskugler med hvid glasur

 

Alle opskrifterne er uden gluten, laktose og raffineret hvidt sukker.

Min favorit er helt klart nutellakuglerne, men jeg kan også tydeligt huske hvor vild jeg var med lakridskuglerne da jeg lavede dem for mere end 2 år siden. Har I prøvet nogle af opskrifterne?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.