TO DO-liste for juni

to-do-liste-for-juni-1

{ Hvis du undrer dig over hvorfor jeg har en gris på maven, kan du finde forklaringen her }

Ahhh… Jeg har netop plantet mig i sofaen og smækket benene op – afslappet, men også lidt nervøs for, om den dessert jeg har i fryseren mon bliver som den skal. Det finder jeg ud af om en times tid #fingerscrossed. Dagen i dag har i dén grad stået i kogebogens tegn. Jeg startede med et møde på forlaget, hvor vi fik brainstormet på bogens opsætning, layout og generelle udtryk. Da jeg kom hjem derfra gik jeg direkte i køkkenet for at teste 3 forskellige opskrifter. Når de er færdige, vil jeg ud i solskinnet, men først vil jeg lige dele mine juni-to-dos med jer.

I juni skal jeg:

1 ⎠ redigere min New York-vlog færdig. Jeg fik ellers ikke filmet så meget som jeg havde sat mig for, men der er trods alt nok materiale til at lave en hyggelig stemningsvideo til minde om turen og som inspiration til hvad man kan lave i New York. De to sidste dage af turen kommer dog slet ikke med i vloggen. Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville filme en del på netop de to sidste dage, fordi det var der jeg skulle på Strala-uddannelse. For at være helt ærlig vågnede jeg op om lørdagen og var ret nervøs. Pludselig føltes det lidt skræmmende at skulle møde op i Strala HQ som den eneste dansker og møde en masse nye mennesker. Jeg ville faktisk virkelig ønske at jeg havde filmet det alligevel og delt mine tanker, for da dagen var overstået var jeg i et helt andet headspace. Kort sagt var det en weekend jeg aldrig glemmer, og jeg kan blive helt høj igen af at tænke på det!

2 ⎠ gøre min miniguide til Island færdig. Øhhhhm… Vent lige… Sagde jeg ikke også det i sidste måned? Jo, det gjorde jeg vist, og hvor er det pinligt at jeg ikke har fået snøvlet mig færdig! Selvom jeg stadig er helt oppe at køre over vores New York-tur, glemmer jeg ikke det indtryk som Island efterlod på mig.

3 ⎠ lægge planer for hvad der skal ske med bloggen. Jeg har længe gerne villet lave nogle store ændringer, men mange af mine ønsker kan først lade sig gøre, når jeg til udgangen af juni ikke længere er en del af Bloggers Delight. Jeg får brug for hjælp til meget af det tekniske i forhold til at opsætte bloggen, men jeg glæder mig virkelig til at kunne bestemme 100% over designet igen. Derudover er der en del der skal ændres sådan business wise, men jeg befinder mig stadig midt i en tankeproces hvor jeg har lidt svært ved at tage en endelig beslutning.

4 ⎠ fordybe mig endnu mere i Strala Yoga og læse Guiding Strala færdig (reklame-link). Jeg overdriver ikke når jeg siger at dén yogaform har gjort en enorm forskel for mit mindset og syn på livet. Jeg glæder mig helt vildt til at inkorporere mere yoga i mit eget liv (både på måtten og uden for måtten), men forhåbentlig også hos andre gennem min undervisning.

5 ⎠ teste de sidste opskrifter til min kommende kogebog. Det er i hvert fald mit mål. Når alle 100 opskrifter er testet, kan jeg begynde at arbejde mere koncentreret om selve manuskriptet og det tekst som bogen skal indeholde.

6 ⎠ være ekstra god ved min dumme skoliose-ryg i form. Den er begyndt at brokke sig igen, og jeg er desværre inde i en periode med daglige smerter. Jeg har stadig på fornemmelsen at cupping kunne være godt til at løsne op, men har ikke fundet en behandler i KBH endnu. Hvis I kan anbefale nogen, må I virkelig gerne sige til.

7 ⎠ øve mig ekstra godt på de nye Les Mills-programmer. Denne gang har vi instruktører nemlig fået vores undervisningsmateriale ret sent, så vi kun har omkring 2 uger til at blive klar. Med mine tre koncepter kan det godt blive rimeligt presset skulle jeg hilse at sige…

8 ⎠ nyde starten på sommeren! Jeg tænker strandture, jordbærplukning, yoga på græsset, grillaftener, is fra Nicecream, eftermiddagslur på min altan, daglige gåture i Fælledparken om aftenen…

 

Har I gjort jer nogle overvejelser om hvad I vil have ud af juni måned?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Lyder som en spændende og ikke mindst travl juni måned. Min juni kommer til at stå på 4 mundtlige eksaminer og vogntur, da jeg bliver student efter den sidste eksamen. Ellers vil jeg prøve at lægge mere træning ind i hverdagen igen (det har været nedprioriteret de sidste 2 måneder og ellers bare nyde det gode vejr.

    • Årh, hvor skønt med studentertid! Håber du klarer eksaminerne godt og nyder øjeblikket når du endelig får din hue :-) Træningslysten skal nok komme når vejret bliver bedre og der ikke længere er dårlig samvittighed eller nerver pga. eksamensforberedelserne :-)