NEW YORK VLOG – vild udsigt, vegansk mad, ømme fødder

new-york-vlog-vild-udsigt-vegansk-mad-oemme-foedder

Godmorgen søde mennesker.

I dag kan jeg endelig dele en ny video med jer! Jeg synes slet ikke jeg fik filmet så meget, men det er alligevel blevet til et 20 minutter langt indblik i min tur til New York. Vi ankom tirsdag lige over middag og rejste hjem igen søndag lige inden midnat, så vi havde stort set 6 hele dage i byen. De sidste to dage brugte jeg på Strala-uddannelse, og her fik jeg slet ikke filmet – både fordi jeg var totalt nervøs (uden grund) inden det gik i gang, og fordi jeg gerne ville fordybe mig 100% i det hele. Til gengæld kommer jeg til at dele en masse tanker om selve uddannelsen, Strala som yogaform, hvordan det har ændret mit mindset og meget mere.

Jeg håber at I nyder min New York vlog og at den kan give en fornemmelse af byen. Det var min første gang i The Big Apple, og jeg havde virkelig ikke troet at jeg ville elske det så meget fordi jeg aldrig har haft den store lyst til at tage på storbyferie. Lad mig bare sige at jeg helt klart skal tilbage! New York er fantastisk.

I vloggen kan I bl.a. se:

hvad jeg spiste på flyveturen (nej tak til flymad!)
hvor meget jeg elsker en helt bestemt type vinduer
mit første møde med Whole Foods aka. mekka for foodies
den bedste veganske is jeg nogensinde har smagt
min rå og uredigerede reaktion da jeg ser udsigten fra hotelværelset første gang
LÆKKER vegansk mad fra by Chloe som var lige så fantastisk som forventet (tak for jeres anbefalinger!)
Frihedsgudinden, Ground Zero, The High Line, Brooklyn Bridge og meget mere

Husk at I kan finde alle mine videoer samlet på min YouTube-kanal lige her.
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • så fin, så fin!
  Jeg kom til at tænke på, at det kunne være hyggeligt at høre hvordan din kæreste og dig mødte hinanden? Er stor fan af lovestories pt. :-)

 • Tak, Trine! :-D Uhh, det har jeg faktisk aldrig tænkt på, for jeg ved ikke hvor interessant det er, hæhæ. Vi gik på samme gymnasium men jeg fik først øjnene op for ham da jeg var 2.g’er og han var 3.g’er :-D

 • Dejlig video, kommer helt ind i stemningen igen. Jeg elsker simpelhen New York!!

  Og omg, den udsigt der!!

  • Taaak, Juliee :-) Jeg har virkelig også forsøgt at fange stemningen – i hvert fald som jeg oplevede den – så jeg er glad for at den skinner igennem.
   Udsigten savner jeg allerede! ;-)

  • Tusind tak, Amy! Det er jeg virkelig glad for du synes ☺️ Jeg skal også helt sikkert tilbage igen. Håber du kan bruge nogle af mine tips når du engang skal opleve byen 😘