TO DO-liste for september

_MG_8275

Jeg forsøger i øjeblikket at blive lidt bedre til at organisere, ja, faktisk hele mit liv. Jeg vil være bedre til at planlægge og holde overblik over de ting jeg gerne vil. Én af de mange ting jeg gerne vil er at gøre min blog til et både lærerigt og refleksivt men bestemt også hyggeligt sted at være, så jeg tænkte at det kunne være meget sjovt at give jer et indblik i mit liv på en lidt mere lavpraktisk og hverdagsagtig facon. Derfor vil jeg dele en lille liste over ting jeg skal i løbet af måneden og på den måde gøre bloggen lidt mere personlig. Måske kan sådan en liste ovenikøbet motivere mig til rent faktisk at få gjort alle de ting når den er offentliggjort og det står sort på hvidt 😉 Hæhæ.

I september måned skal jeg:

1 ⎠ Godt i gang på mit nye studie.

2 ⎠ Begynde at undervise i Fitnessdk Parken igen. Ses vi om onsdagen kl. 18.05?

3 ⎠ Nyde starten på efteråret. Åååhh, jeg elsker efterår.

4 ⎠ På æblerov med søde Mathilde (fik jeg nævnt at jeg elsker efterår?!).

5 ⎠ Deltage på workshoppen “Den kreative mad-iværksætter”.

6 ⎠ På kvartalsuddannelse i de nye Les Mills-programmer.

7 ⎠ Starte på en ny indlægsserie hvor jeg skriver om mit førstehåndsintryk af det nye BODYFLOW-program.

8 ⎠ Beslutte om jeg skal have lavet en meget kostbar tandregulering som kommer til at tage minimum 2 år.

9 ⎠ Et smut til Jylland (igen) fordi jeg glemte et par vigtige ting sidst jeg var der – og muligvis også fordi jeg gerne vil kysse lidt på ham her.

10 ⎠ Ind og se Anders Matthesens nye onemanshow “Shhh”. Jeg elsker comedy men har aldrig været inde at se et show, så jeg glæder mig helt vildt.

11 ⎠ Smage den helt nye efterårsudgave af Grøn Cleanse fra Slowjuice Copenhagen.

12 ⎠ Undersøge mine muligheder for at tage en yogauddannelse i udlandet.

 

Hvad byder september på for jer?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Det lyder spændende! Min september byder bl.a. på forberedelse af netop yogalæreruddannelse i udlandet – i starten af oktober tager jeg til Sydindien for at tage en 200-timers hathayogalæreruddannelse, og jeg storglæder mig!
  Sig til, hvis du vil høre om det, når jeg vender hjem. :)

  • Det vil jeg SÅ gerne høre om! Hvem skal du undervises af, og hvor længe er du afsted? ☺️ Jeg overvejede også Indien som destination, men min kæreste vil ikke lade mig rejse derned pga. alle de sager der har været ift. kvinders sikkerhed – især dem der rejser alene

 • Åh, en yoga-uddannelse i udlandet står altså også på min “bucket list”! Jeg tror virkelig, at det kunne være en vildt fed, men bestemt også lærerig, oplevelse. Giv endelig en update om de steder, du overvejer at tage uddannelsen :)
  Min september står også på opstart af studie efter en laaang sommerferie. Og så håber jeg, at september bliver måneden, hvor jeg endelig får bugt med smerterne i min ene hæl/akillessene/læg, som har stået på nu i over et år og stadig ikke har kunnet knyttes til en bestemt årsag :/ Savner at kunne bevæge mig rundt uden restriktioner og ømhed – noget man virkelig tager for givet i de perioder, hvor man ikke mærker til den slags overhovedet!

  • Enig, enig. Jeg har haft lyst til at gøre det så længe, men har ikke helt vidst hvilken yogaform jeg ville kaste mig ud i, og så er der jo også lige det økonomiske aspekt. Nu har jeg endelig taget en beslutning om at gøre det jeg drømmer om, og så skal resten nok komme ☺️ Og du kan tro at jeg nok skal komme med flere opdateringer herinde ift. hvordan og hvornår det kommer til at ske.
   Hvilket studie starter du mon på?
   Åh, tak for påmindelsen! Det er nemlig SÅ rigtigt, at man helt glemmer at værdsætte at kunne bevæge sig smertefrit og uden begrænsinger. Jeg husker det så tydeligt fra da jeg havde en slem fibersprængning. Rigtigt god bedring, Mette!

  • Jeg vil GLÆDE mig til at høre mere om dine yoga-overvejelser! Jeg tror, at stod jeg og skulle vælge en yoga-form at uddanne mig indenfor lige nu, så ville jeg ende med hatha. Den ro, den centrering og kropsbevidsthed, hatha giver mig, er noget af det bedste og mest nærende for både krop og sind.
   Jeg startede som fysioterapeutstuderende på VIA i Aarhus i februar efter et studieskift fra molekylær medicin (lidt et spring..), så jeg er netop startet på 3. modul/2. semester.
   Og tusind tak forresten :)

   • Jeg har også virkelig overvejet hatha på det seneste. Vinyasa og/eller Ashtanga er dog nok det, som jeg tror det ender med men nu må vi se 😃