Søndagsshopping – og noget om bolig, træning og afslapning

Søndagsshopping cravings Christine Bonde blog

Det der med at sidde i sofaen søndag eftermiddag og finde ting og sager til “Jeg kunne godt liiige bruge”-listen… Det er jeg ret god til.

1+12+3: Selvom vi har boet i den nye lejlighed i nu to måneder, er vi langt fra helt på plads. Det er for eksempel først inden for den seneste uge at vi har fået ordentligt lys i stuen, og jeg måtte da også sidde på gulvet og spise aftensmad ved sofabordet den første måned fordi vi ikke havde et spisebord. I princippet mangler vi ikke andre møbler bortset fra ét i gangen hvor jeg drømmer om Pinorama-tavlen fra HAY. Jeg mangler virkelig et sted hvor jeg kan opbevare de der ting som er vigtige men som jeg ikke rigtigt ved hvor jeg skal gøre af. Nøgler for eksempel. Det er utroligt hvor mange gange de er blevet væk for mig mens vi har boet her (og der er trods alt kun 64 kvm de kan forsvinde på). Noget andet jeg drømmer om til hjemmet er flere planter! Jeg er nok ved at udvikle en mindre besættelse, og jeg ejer også flere planter end jeg nogensinde har gjort før, men jeg synes det er så møghamrende lækkert at træde ind i et hjem med en masse grønt. Det bliver jeg bare glad i låget af at se på. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at udvide min plantebande med en violinfigen (øverst til venstre) men netop som jeg ville købe den, gik det op for mig at den var udsolgt. Højt på ønskelisten står også en bananplante (nederst til højre) som jeg har igangsat den helt store eftersøgning for at skaffe. Pt. er min bedste mulighed hos Amager Planteland hvor jeg stadig venter på at høre om den kan skaffes hjem.

4+5+6+7: Min træningsrutine har ændret sig rigtigt meget over det sidste års tid, og det kræver vist sit helt eget indlæg at forklare hvordan og hvorfor. Det korte af det lange er at BODYFLOW og yoga er det jeg dyrker allermest og det som giver mig allermest. Jeg ville derfor ikke have noget imod at tilpasse min træningsgarderobe en lille smule med flere bh’er og toppe. En sweatshirt til at have på til og fra en time mangler jeg virkelig, og den populære KALE sweat jeg altså eje. I så fald ville jeg nok komme til at bo i den.

8+9+10: Udover stueplanter er jeg vel nærmest også begyndt på en glassamling. Det skyldes først og fremmest min ambition om et liv med mindre plastik og for det andet at jeg pt. brygger vandkefir og kombucha på livet løs. Dét kræver altså en vis beholdning af flasker og andre beholdere med patentlåg – selvfølgelig i glas – for lige pludselig er der bare overflod af fermenterede drikkevarer! Luksusproblem, selvfølgelig, men ikke desto mindre er jeg nødt til at have fat i nogle større glasbeholdere med tappehane, nogle flere flasker til de færdigfermenterede drikke og en tragt til at gøre opfyldningen af flaskerne lidt mindre besværlig.

2+11: Som et led i behandlingen hos min ernæringsterapeut har jeg fået nogle forskellige værktøjer til at få lidt mere ro på så jeg kan holde mit stressniveau så lavt som muligt. Noget så banalt som afslapning skal jeg virkelig tage alvorligt og prioritere lige så højt som andre gøremål der måske virker vigtigere. Bare tanken om at putte mig under dynen i et økologisk sengesæt og med bogen “Everyday positive thinking” af Louise Hay er for mig ret så afslappende. Jeg har hørt meget godt om den bog samtidig med at jeg er blevet mere og mere overbevist om hvor stor indflydelse vores tankemønstre har på vores fysiske velbefindende. Den bog kunne godt blive april måneds bog så jeg kan fortsætte projekt “11 bøger på 11 måneder”.

I’m a little bit too good at spending my Sunday afternoon in the couch looking through my favorite online shops. These are some of the things on my current “I wouldn’t mind having”-list. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.