Frokostide: glutenfri bolle med avokado, sennep, hjertesalat og surkål

Nem frokost - glutenfri bolle med avokado, surkål og sennep3Nem frokost - glutenfri bolle med avokado, surkål og sennep2Nem frokost - glutenfri bolle med avokado, surkål og sennep1

Der er mange der tror at jeg altid er fuld af ideer når jeg skal finde på noget at spise. Not quite true. De sidste par uger har min frokost for eksempel været mere eller mindre den samme. Den har bestået af mine hjemmebagte boller smurt med hvad jeg nu lige havde i køleskabet. Sennep (åååhh, jeg elsker sennep!), avokado, hjertesalat og surkål er en kombination som jeg har genbrugt en del. Også i dag. Det er lige før at jeg vil kalde det højtbelagt smørrebrød the Chrisser edition. Det lyder måske som en underlig sammensætning, men smagen fejler bestemt ikke noget. Det er som regel også altid et plus for mig at der både er noget cremet og noget sprødt.

Hvad har I fået til frokost i dag?

Translation: Today’s lunch was a homemade butter bean bun (okay, actually three) with mustard, avocado, romaine lettuce, and some sauerkraut. Pretty simple. I’m definitely not always that creative when I have to come up with something for lunch – or dinner for that matter – but this dish has worked for me the last couple of weeks. Why fix if it ain’t broken?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Rugbrød med hytteost, avocado og kalkunpålæg med en bunke grønt on the side. Det får jeg stort set hver dag, og jeg bliver aldrig træt af det! Og så er det jo bare et plus, at rugbrødsmadder er så nemme at have med på madpakken, når de fleste dage tilbringes på læsesalen.

    • Det er i hvert fald ikke noget problem at spise det samme til frokost når det er lækkert, varieret og nemt <3