Mine næste helsekøb #4

helsekoeb-lily-lolo-mineral-foundation-proteinpulver-third-wave-nutrition-fibersirup-roed-solhat

Godt det snart er lønningsdag (ja, jeg tæller allerede ned), for min liste over ting jeg skal have købt indeholder lidt mere end bare lige disse 5 helsekøb…

1 ⎠  Lily Lolo mineral concealer (HER): Normalt ville jeg ikke umiddelbart placere make-up i helsekategorien, men lige i dette tilfælde vil jeg gøre en undtagelse. Og det kræver en lille forklaring. I sidste uge var jeg forbi søde og dygtige Anita Falslund til en snak om hudplejeprodukter og -rutiner, og hun fortalte mig bl.a. én ting som virkelig kom bag på mig. Jeg har altid elsket Youngbloods produkter, og jeg har brugt en mineralpudder og en blush derfra i evigheder, men dét slutter nu. De indeholder nemlig et stof kaldet bismuth som hos nogen kan give irriteret hud og tilstoppede porer hvilket jeg har haft problemer med længe. Mængden af bismuth er meget lille, men hvis det kan gøre en forskel for min hud at undgå det helt, vil jeg i hvert fald give det et forsøg. Anita anbefalede mig derfor Lily Lolos produkter, som jeg aldrig har hørt om før, men som jeg glæder mig til at prøve.

2 ⎠  Lily Lolo mineral foundation (HER): Jeg tænker at den her vil kunne erstatte min Youngblood mineralpudder, men jeg er godt nok i tvivl om farven, og jeg tror ikke at der er nogen fysiske butikker i Danmark som forhandler Lily Lolo. Gi’ mig endelig et tip hvis jeg tager fejl!

3 ⎠  Fibersirup (HER): Efter at have anvendt Fibersirup med stor succes i min græskarcheesecake og i glasuren til mine donuts, må jeg nok indrømme at jeg er blevet lidt vild med det produkt. Jeg skal i hvert fald have købt noget mere og fortsætte med at eksperimentere.

Læs også: Chokoladedonuts med chokoladeglasur

4 ⎠  Plantebaseret proteinpulver med vaniljesmag (HER): Jeg bliver aldrig den store tilhænger af proteinpulver – i hvert fald ikke som et livsnødvendigt kosttilskud – og jeg synes ofte at de er fyldt med crap. Når jeg så alligevel bruger proteinpulver er det altid denne jeg vender tilbage til. Især lige i øjeblikket fordi den er helt perfekt i mine cookie dough-kugler,

5 ⎠  Rød solhat (HER): Jeg er (7-9-13) ikke blevet smittet af den influenza der er i omløb lige nu, men jeg har haft nogle små tegn på at jeg var ved at blive syg. Jeg går og fryser hele tiden (sådan helt vildt), jeg hoster lidt og min hals føles øm. For at være helt ærlig synes jeg ikke der er ret mange helseprodukter (eller husmorråd for den sags skyld) som har den helt vilde effekt på den slags, men rød solhat er altså en undtagelse. Den helbreder mig ikke hvis først jeg er ramt, men den kan godt gøre en forskel når jeg går og fornemmer at noget er på vej.

Indlægget indeholder affiliate.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.