Mine næste helsekøb #2

Helsekøb2

Her kommer endnu en gang min “dét skal jeg købe næste gang jeg kommer forbi helsekosten”-liste. Okay, måske ikke lige på én gang, but you get the picture.

1. Cashewsmør – Efter at min mor havde denne lækre goodie bag med hjem fra Frankrig har jeg fået øjnene op for noget som giver mit højtelskede peanutbutter stærk konkurrence: cashewsmør. WAUW, hvor er det lækkert! Helt vildt dyrt, ja, men ååååh…

2. Pukka te – Da jeg købte denne te første gang var jeg egentlig på udkig efter en chaite (som jeg eeeelsker), men eftersom den var udsolgt måtte jeg finde et alternativ. Et alternativ som skulle vise sig at smage endnu bedre end chaiteen!

3. Dr Bronner sæbe – Jeg har før skrevet om Dr Bronners flydende sæbe, og selvom det er mere end et år siden jeg prøvede den, er jeg stadig lige begejstret.

4. Aloe vera juice – Bare fordi jeg bliver nødt til at smage det. Let’s see what all the fuss is about. Jeg forventer ikke at det er en fornøjelse at drikke rent, så derfor vil jeg nok bruge det i en hjemmelavet juice eller smoothie.

5. Green Coco kokosvand – Bare fordi det smager møghamrende godt. Jeg bruger det ikke til et bestemt formål udover at forkæle mig selv når jeg trænger til en lækker drink. Efter min mening er Green Coco den absolut bedste kokosvand der findes – både smags-, pris- og ingrediensmæssigt. Jeg hader de varianter der findes med f.eks. ananas- eller mangosmag. Det bliver alt for sødt til mig, og desuden vil jeg helst bare have at det smager af det det er. Kokosvand.

6. Renee Voltaire greens – I lang tid har jeg tilføjet 1 tsk greens fra Superfruit i mine smoothies, men jeg har faktisk aldrig været synderligt begejstret for smagen, så nu trænger jeg til at prøve noget nyt. Denne fra Renee Voltaire er økologisk og desuden en lille smule billigere. Selvom Superfruits version indeholder rigtigt mange gode ting, kan jeg alligevel godt lide at denne kun består af 3 ingredienser. Er der nogle af jer der kan anbefale nogle gode greens?

7. Mandelolie – Jeg bruger det til at fjerne make-up, som massageolie og til at komme i spidserne af mit hår, og det er bare spitze! Men hvorfor har Urtegården ikke en økologisk version i en flaske lavet af glas frem for plastik?

Translation: This is some of the health stuff I’m gonna buy next. Cashew butter, Pukka tea (star anise and cinnamon), Dr Bronner soap, aloe vera juice, coconut water, greens, and almond oil.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hejsa..
  Jeg vil bare lige fortælle at du hos http://www.myprotein.dk kan købe 1 kg cashew smør for 119 kr..
  Lige nu (har tjekket for 10 sek. siden) er det desværre udsolgt, men hold øje med det.
  Jeg er totalt forelsket i det.

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise

  • Tak for tippet, Louise! Det var godt nok noget af en anden pris :-)
   Jeg vil dog helst have fingrene i en økologisk version der er så uforarbejdet som muligt, og så er jeg vist selv ude om at det koster knaster ;-) Haha

  • Hvilket mærke bruger du, og hvordan bruger du dem? Jeg ville aldrig kunne indtage Superfruits’ greens bare i et glas vand :o Fy for pokker…

   • har prøvet flere forskellige, men den eneste der ikke smager af hø (føj) er den fra Rene Voltaire. Den kan drikkes ren.

    Jeg bruger den som regel i en flaske vand, med lidt citron eller lime og lidt vanillepulver. Og så i smoothies og grønne juicer

 • Uhm, cashewsmør – det vil jeg gerne prøve også! Det er bare så dyrt! Har sådan fortrudt, jeg ikke købte det med hjem, sidst jeg var i Berlin – den slags er SÅ meget billigere der! Ang. greens, så er jeg vild med Clean Greens fra Pukka. Tager en skefuld hver morgen som et shot blandet i gulerodsjuice. Der er vist 11 forskellige gode greens i.

  • JA, jeg har også hørt at Tyskland bare er the place to be hvis man vil købe billige helseprodukter! :-) Men Frankrig er heller ikke så tosset. Det min mor havde med hjem var i hvert fald købt til rimelige priser.
   Fedt, dem tjekker jeg lige ud!

   • Jeg bor i Berlin, og jeg synes også, cashewsmør er dyrt, så jeg tør slet ikke tænke på helsebutikkerne derhjemme ;-)
    Men så vidt jeg husker, har du en god blender, så hvorfor laver du ikke bare din egen? Det er jo pærenemt, og så undgår man mærkelige ting deri. Cashewnødder er jo så også dyre i DK, men de kan umuligt være lige så dyre som at købe det færdige smør.

    • God pointe ;-) Økologiske cashewnødder er også bare åndssvagt dyre, desværre, men jeg kunne egentlig godt finde på at købe nogle almindelige for at lave mit eget smør. Det er bare så vildt lækkert!

 • Mit store problem med Cashewnøddesmør er, at jeg virkelig ikke kan styre det! Jeg kan snilt tømme sådan et glas på under en uge, og så bliver det altså hurtigt en dyr fornøjelse, hvis ikke det holder længere, haha :D Ellers var det et fast inventar i mit køkkenskab, for du har virkelig ret – det er så smadder lækkert!