INSTASNAP – mine bønner er blevet hørt

Instagram Stories - Christine Bonde

Gårsdagens største begivenhed må uden tvivl ha’ været opdateringen med Instagrams nye funktion; Instagram Stories. En funktion som allerede findes i stort set samme format på Snapchat, og som der derfor var delte meninger omkring. Jeg vil da helt klart mene at stemningen var på “BREAKING NEWS, HAR I HØRT DET???!?!!”-stadiet. Det er jo en kæmpe omvæltning li’som. Til dem der overhovedet ikke ved hvad jeg snakker om, kan jeg anbefale Camilla Julies glimrende gennemgang af den nye feature.

Jeg var jo selv en lille smule langsom til at komme i gang med Snapchat, og jeg nåede da heller ikke engang at bruge mediet i en måned før Instagram valgte at lancere Stories. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, var det primært dét at kunne kommunikere med venner og familie på en nem, hyggelig og sjov måde, som gjorde at jeg overgav mig til Snapchat. Af en eller anden grund kom det bag på mig hvor genialt Snapchat var til det formål, så det vil jeg helt sikkert fortsætte med at bruge.

Det andet aspekt der tiltrak mig ved Snapchat var at man nemmere kunne give et indblik i hvad der sker bag facaden og vise noget af det der aldrig ender på de andre sociale medier. Selvom vi forhåbentlig alle sammen ved at Instagram-universet er meget poleret og ofte opstillet (hvilket jeg overhovedet ikke ser noget problem i fordi jeg elsker det æstetiske udtryk og muligheden for at lege med kreativiteten), er det da meget rart også at se kontrasten til netop det. Med Instagrams nye funktion kan jeg gøre begge dele ét sted, og dét er da smart. Endelig er mine “Jeg er alt for doven til at opdatere begge platforme”-bønner blevet hørt. First World Problems, I know.

For at være helt ærlig føler jeg mig sgu lidt dum over at skrive det her indlæg. Jeg synes simpelthen det er så komisk at jeg lige er nødt til at lave et helt indlæg om en ny funktion på Instagram og hvordan jeg forholder mig til den 😂 De har virkelig taget på os de der sociale medier, hva’? Jeg var i hvert fald ret godt underholdt af hvordan nogen ligefrem havde brug for at vælge side og udtrykke enten bekymring eller begejstring over om Snapchat nu udgår. Det er vist godt at grine lidt af sig selv en gang imellem og huske at det ikke er så seriøst det hele, selvom det selvfølgelig godt kan føles utroligt angstprovokerende og lifechanging når ens favoritmedie gennemgår en forandring så stor 😉

Så hvad siger I? Team Snapchat eller Team Instagram?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.