Effektiv hjemmetræning uden redskaber

program-til-hjemmetraening-uden-redskaber-hiit-1-2

program-til-hjemmetraening-uden-redskaber-hiit-1

effektiv-hjemmetraening-uden-redskaber

Dagens træning blev klaret hjemme på mit stuegulv. Det tog kun 30 minutter, indebar ingen redskaber, men krævede at jeg måtte hænge min måtte til tørre fordi den var smurt ind i sved. Hårdt og kort!

Jeg er faktisk ret glad for at træne derhjemme (selvom jeg kun har ganske få kvadratmeter at bevæge mig på). Især her i januar hvor alle mennesker er i fitnesscentret hvor jeg i forvejen bruger meget tid i forbindelse med min undervisning. Så er det altså rart at kunne klare det hjemme på stuegulvet en gang imellem. Jeg foretrækker ikke noget frem for det andet, men muligheden for afvekslingen sætter jeg bare stor pris på. Og hjemmetræning kan sagtens være effektiv – også selvom det ikke indebærer nogen redskaber overhovedet.

Min hjemmetræning består ofte af enten BODYFLOW, CXWORX eller GRIT Cardio, som er 3 koncepter jeg underviser i og har en masse musik og videomateriale til. Det giver mig også rigtigt meget inspiration til at sammensætte mine egne programmer. Derudover er jeg stor fan af YouTube hvor jeg primært finder programmer til yoga og HIIT.

Hvis du også kan lide hjemmetræning, kan jeg anbefale følgende kanaler:

Kunne I være interesseret i at se nogle af mine egne programmer som jeg bruger til hjemmetræning? Det kunne måske være det skub jeg mangler til at komme ordentligt i gang med at producere mere videomateriale 😉

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.