Apropos ikk’ noget: Jordbærpluk, ayurveda & familieforøgelse

Apropos ikk' noget: Jordbærpluk, ayurveda & familieforøgelse

Det er ved at være noget tid siden jeg har delt nogle af mine tilfældige strøtanker, og jeg synes egentlig det er en sjov og hyggelig måde at give jer et indblik i hvad der foregår i mit hoved og i mit liv lige nu, så her er en ny omgang.

Apropos ikk’ noget:

 jeg tæller ned til sommerferie: 32 dage til 3 uger i mit andet hjem ?

 jeg glæder mig rigtigt meget til snart at kunne bestemme 100% over designet på min blog, men samtidig kan jeg slet ikke overskue at skulle sætte mig ind i alt det HTML- og CSS-halløj igen. For lang tid tilbage, dengang jeg stadig havde min blog på blogspot, var jeg faktisk ret god til det, men nu tror jeg altså jeg er nødt til at alliere mig med en professionel som kan lave det fuldstændig som jeg ønsker mig det.

 det er allerede sæson for pluk-selv-jordbær! Hvor fedt er det lige?! Når solen forhåbentlig snart vender tilbage, skal jeg helt sikkert afsted og plukke mindst lige så mange som sidste år.

 det nye GRIT-program er jo insane! Jeg kan ikke huske hvornår det sidst har været SÅ udfordrende. Kommer I og prøver det med mig onsdag i næste uge kl. 7.25 i Fitnessdk Adelgade?

 jeg vil gerne fordybe mig mere i ayurvedisk kost og har i den forbindelse fået anbefalet denne bog (reklame-link) som jeg satser på at komme i gennem i løbet af min sommerferie.

 det er både godt og skidt at jeg for nylig fik en ismaskine. Jeg bilder mig selv ind at jeg sparer en del nu hvor jeg kan lave isen selv og ikke behøver aflægge Nicecream flere ugentlige besøg (for det gik efterhånden hen og blev lidt pinligt), men jeg spiser nærmest endnu mere is end før (hvilket sådan set også er pinligt). Men det er jo virkelig nemt at lave sin egen is altså!

 min søster tog virkelig røven på mig (og resten af familien) da hun for godt en måned siden afslørede at hun er gravid. Få dage forinden havde jeg ellers spurgt hvornår jeg skulle være moster (noget vi ofte spørger hinanden om men mest i sjov), og jeg lagde slet ikke mærke til at hun helt undgik spørgsmålet. Det bliver så vildt at få titlen som moster til november, men det sætter altså også nogle lidt andre tanker igang hos mig… Skulle jeg flytte tilbage til Jylland for at være tættere på familien? Den tanke er dog ikke kun kommet fordi min søster venter sig, men også fordi jeg længe har savnet min familie helt vanvittigt meget.
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Jeg er moster til to og tre til november og det er uden tvivl noget af det der giver mig allermest glæde i mit liv. Seriøst, det er så skønt. Jeg bor kun 5km fra min søster og det er jeg så glad for, for jeg har virkelig fået et tæt forhold til min nevø og niece og jeg ser dem gerne en gang om ugen. Så jeg kan virkelig godt forstå at det trækker :)

    • Åh, det lyder dejligt. Alle siger også bare at det bliver så fantastisk :-)

  • Stort tillykke med den kommende titel! ❤️

    Nu er jeg lige lidt nysgerrig -skal bloggen rykkes siden du skal til at stå for alt det tekniske igen? :)