Links jeg ka’ li’

links-jeg-ka-li

1 ⎠ Det her må da være noget nær de nemmeste havregrynscookies. Mmmmmh.

2 ⎠ Det ville være nærmest revolutionerende for BODYFLOW hvis denne ændring blev en realitet. Og jeg tror faktisk at jeg håber på det.

3 ⎠ Man kan tilsyneladende ændre den molekylære struktur på vand ved at påvirke det med forskellige lyde. Bløde og positive toner giver en smukkere struktur. Når man tænker på at vi mennesker er opbygget af 60% vand, er det interessant at tænke på, om man kan opnå en lignende effekt på menneskekroppen – fx ved at tale pænt til sig selv.

4 ⎠ Den her tankegang er blot én af grundene til at jeg elsker Strala.

5 ⎠ Det er måske lidt voldsomt at sige at menstruation ligefrem er gift som forlader kroppen… Godt der lige er nogen som får tingene sat i perspektiv.

6 ⎠ Er I også stødt på såkaldt Alien Yoga?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    • Hun er også meget kontroversiel! Jeg har fulgt hende on/off i nogle år men ved stadig ikke helt hvad jeg synes om hende og hendes budskaber. Lige ift. et emne som menstruation synes jeg dog hun skal passe rigtigt meget på hvad hun siger, fordi der er så mange, især unge, piger der følger med. Det er fint at dele sine egne oplevelser og erfaringer, men af og til kan hun godt komme til at virke lidt “my way or the highway”-agtig 😳

  • Spændende links! Nu ved jeg, hvad jeg skal lave de næste 30 min ;)
    Btw – det med vandmolekylerne er enormt interessant.. Emoto (japansk vandforsker, mener jeg, han var) har skrevet en masse bøger om dette :)