4 sunde chokoladebarer: Twix, Lion, Bounty og en joker

4-sunde-chokoladebarer-twix-lion-bounty-og-en-joker

For nogle dage siden gik det op for mig at jeg siden i sommers har kreeret intet mindre end 4 sunde chokoladebarer. Jeg synes det er vildt sjovt at lave min egen version af noget man allerede kender – især de søde sager som vi har ét eller andet forhold til. Jeg tillader mig at kalde mine udgaver for sunde fordi de på mange måder er sundere end dem de er inspireret af. Der er ikke ret meget der er sundt i sig selv, men sammenligner man den originale Twix eller den originale Lion bar med min version, er der vist ingen tvivl om hvad der indeholder mindst crap.

Har I prøvet nogle af opskrifterne? Her er i hvert fald lidt ideer til hvad man kan fylde slikskålen med her i weekenden.

4 sunde chokoladebarer:

Hjemmelavet Twix

Sund kokosbar ala Bounty (bedre end originalen)

Sund chokoladebar med peanutbutter

Lion bar i sundere forklædning

Jeg må indrømme at jeg selv er ret glad for disse fire opskrifter, og jeg har spist rigtigt, rigtigt, rigtigt mange af dem alle sammen. I øjeblikket er jeg i gang med at finde på endnu flere slags sunde chokoladebarer – både nogle der er inspireret af dem vi kender og nogle der er helt unikke. Helt ærligt, hvem elsker ikke en god chokoladebar?
Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.