YOGA: De 4 bedste webshops

yoga-de-4-bedste-webshops-1

Yoga er nok noget af det jeg brænder allermest for, og det har jeg efterhånden gjort længe. Alligevel gik der noget tid, før jeg fandt noget yogatøj som jeg ikke bare kunne lide, men som jeg elskede. Da det gik op for mig, at yogatøj bestemt ikke bare er sandfarvet, løstsiddende hippietøj lavet i hør (jep, den slags fordomme havde jeg virkelig waaaay back), åbnede der sig en helt ny verden for mig. I dag vil jeg dele mine 4 yndlingsshops når det kommer til yoga.

YOGAREBEL.COM  Jeg starter med min favorit: Yoga Rebel London! Det er her jeg har handlet allermest, hvilket nok hænger sammen med at det også er her jeg oftest bliver fristet. Det er ikke mere end en time siden at jeg fyldte kurven op med lidt for mange fine sager fra mærket Varley som de lige har fået. Det er bare så lækkert og feminint. Generelt har de bare alle de bedste mærker, og der kommer hele tiden nye varer. Det er virkelig et farligt sted for mig…

GOYOGI.DK  Som dansk yogaentusiast kommer man simpelthen ikke uden om GOYOGI. Ikke kun fordi udvalget er stort og omfatter nogle af de bedste mærker, men også fordi det er ejet af sødeste Louise Wang Nielsen, som er en kæmpe ildsjæl og endda har lavet sit ejet mærke, Moonchild Yoga Wear. Jeg har købt alt fra tights til toppe til måtter, og hver gang har jeg fået en sød, håndskrevet hilsen med i min ordre. Små ting kan gøre en stor forskel nogle gange. Jeg elsker i hvert fald at handle der.

LULULEMON.CO.UK  Lululmemon laver tøj til alle mulige former for træning, men jeg synes især de er skarpe på løbetøj og yogatøj. I virkeligheden er der jo ikke rigtigt nogen definition af hvad yogatøj er, og jeg tror også det er meget, meget individuelt, hvad folk stiller af krav til det tøj de skal dyrke yoga i. Jeg er bare vild med Lululemons smukke farver og snit, og jeg kunne købe mig fattig i tights og sportsbh’er.

YOGAUDSTYR.DK  Yogaudstyr er, som navnet indikerer, et sted for andet end bare yogatøj. Det eneste yogatøj jeg har købt derfra er ToeSox, men dem bruger jeg til gengæld også flittigt. Jeg bor tæt på den fysiske butik, og jeg synes ikke at udvalget at tights og toppe er prangende, men til gengæld er det et godt sted hvis man lige mangler noget gear fx i form af en blok, et bælte, en vandflaske eller lignende.

Jeg håber I kunne bruge mine tips. Jeg ville i hvert fald ønske at der havde været en lignende guide da jeg ikke rigtigt vidste hvor man kunne finde et lækkert outfit til en omgang yoga. Hvor elsker I at shoppe yogatøj henne?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Nej, faktisk ikke! Men jeg har hørt så meget godt om det. Synes også det er rigtigt fint, men er lidt bange for at jeg synes materialet er for tyndt? :)

 • Jeg er helt paa samme boelgelaengde med hensyn til yoagtoej og den favre nye verden :)

  Dog vil jeg opfordre til at laese, hvorfor flere undlader at koebe Lulumon og med den viden, goere op med sig selv, om det er noget for en selv.

  Run & Relax er vel som mange andre maerker med hoej procentdel bomund/bambus, at det holder anderledes i vask end syntetisk stof. Der med ikke sagt, at det ikke er rart at have paa og dyrke yoga i. Jeg er selv meget glad for det Welliscious, jeg har, men bukser fra Be Love er efterhaanden i en soergelig tilstand af forvasket toejstykke, selvom de er virkelig rare at have paa. Det maa komme an paa en proeve og jeg vil helt sikkert proeve deres yoga BH :)

  Dejlig blog
  Namaste

  • Jeg skal vist lige læse op på det med Lululemon, for det har jeg slet ikke hørt om :-)
   Run & Relax har jeg fået anbefalet fra flere, men jeg må indrømme at jeg ikke er faldet helt pladask for det endnu. Jeg synes at materialet er knap så flatterende på min krop desværre. Wlliscious må jeg tjekke ud! Tak for tip, Camilla <3

   • Det er blandt andet noget kontroversielt med kvindekropidealet og det synes jeg personligt ikke er sympatisk, saa det er udelukkende derfor, jeg naevner det. Det er jo rimeligt populaert som maerke, det til trods.

    Jeg har af en eller anden grund ikke koebt R&R i denne omgang…. maaske fordi en sagde, at det blev slidt.. Jeg holdt mig til Onzie og K-Deer og glaeder mig sindssygt til at modtage det :)

    Mit Welliscious har holdt sig virkelig godt, selvom det er naturfibre og jeg er tilfreds med pasform og saadan, som min krop goer sig ud i det. Nu koebte jeg en top i samme, for jeg bor i Italien og de snart 39 grader er lige til den gode side med kun syntet – der skriger min krop paa tyndt bomuld og meshtoppe.