VIDEO: Min første vlog – 5 dage på Island

video-min-foerste-vlog-5-dage-paa-island

Endelig!

I dag kan jeg dele min første vlog med jer, og det har jeg virkelig glædet mig til. Både fordi det er dejligt endelig at komme rigtigt i gang med videomediet (hvilket jeg har snakket om i evigheder), men også fordi (og nok mest fordi) det er en video fra min tur til Island. En tur der betyder meget for mig. Nu er det ikke fordi vloggen indeholder alle mulige private og rørende klip, slet ikke, men det var alligevel lidt følelsesladet for mig at sidde og klippe den sammen. Jeg er i hvert fald helt vildt glad for at jeg har filmet så meget fra turen så jeg nærmest kan opleve det hele igen ved at se den.

I denne vlog kan I bl.a. se:

 hvor tomt, barskt og smukt der var omkring vores hotel
 en af mine morgentræninger + en lille status på min håndstand
 da vi besøgte vandfaldet Seljalandsfoss og skulle have overvejet en anden beklædning
 at man godt kan bade udendørs og holde varmen selvom der ligger sne rundt omkring
 et forsøg på at bestige en gletscher (som i øvrigt er kendt fra en af mine yndlingsfilm)

 at det ikke er for sjov at man skal have respekt for blæsten på Island
 Reykjaviks imponerende koncerthus som er tegnet af danske arkitekter

Det er som sagt min første vlog, og det er første gang at jeg sådan rigtigt klipper en video sammen. I hvert fald en lang video. Der er materiale fra hele 5 dage, men jeg har forsøgt at skære helt ind til benet og virkelig fange den fantastiske stemning som vi oplevede på Island. Jeg håber virkelig, virkelig, virkelig at I vil tage godt imod den 💚

Jeg tager meget gerne imod konstruktiv kritik til selve vloggen, og I må også meget gerne komme med ideer til andre videoer som I kunne tænke jer at se fra mig. Man skal jo smede mens jernet er varmt, og det er det i dén grad nu efter at jeg har fået taget min vlogging-mødom ;-)

 

Husk at I kan finde alle mine videoer og holde jer opdateret
med de nyeste ved at abonnere på min YouTube-kanal lige HER.

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Hvor ser det bare hyggeligt ud, lakrids-chokoerne giver mig fuldstændig flashback til 2005, hvor min islandske kammerat var på efterskole. Når han var hjemme weekenden, havde vi nemlig en “søndags aftale” som gik du på vi delte en flaske rødvin og spiste netop de lakridser, mens vi talte om ugens løb :D Hvor er det altså skægt, at se dem igen – tror ikke jeg har fået en siden han flyttede til udlandet efter gymnasiet for at leve af sit design, så det må være godt 11 år siden. Puha, så føler man sig pludselig gammel – men nøj, hvor har jeg tilgengæld også spist min ration på kort tid. For de er nu gode – især med det der vin til ;).

  – A

 • Haha, “man kan lægge trykket mange forskellige steder”. På islandsk er det altid på første stavelse :) Det er i øvrigt ikke så svært. Rød-rod-saft = rødbedejuice! Jeg elsker Island og sikke en fin vlog!

  • Haha, se dét var vi ikke lige klar over :-D Jeg synes jo ellers mit forsøg var ganske glimrende ;-) Tak for tip og de søde ord <3

 • Hej Christine!

  Er der et sted, hvor man kan se, hvor I Island, du har været henne?

  Kh
  Line

  • Hej Line! Det er der desværre ikke pt. Jeg fik aldrig lavet mit indlæg om Island færdigt, men det kommer :-) Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har et spørgsmål om noget specifikt.

   • Hej! Tak for svar! Jeg vil egentlig gerne bare vide, hvad det hotel, I boede på, hedder? :) Det så simpelthen så lækkert ud! Jeg har nemlig selv været i området omkring The Golden Circle, men kunne godt tænke mig noget andet næste gang :)

    KH
    Line