Udendørs træning i Frankrig

130726130726

I dag har den igen stået på morgentræning med min søster. Vi var allerede oppe 7.15 for det bliver virkelig hurtigt varmt hernede. Luftfugtigheden sagde 85% da vi tog afsted, så det er virkelig et anderledes og udfordrende klima at træne i – hvilket er fedt! Vi startede med at løbe ca. 1 km. hen til den første “post” hvor den stod på trappeløb. Derefter løb vi videre til en legeplads hvor vi lavede en form for cirkeltræning med nogle forskellige øvelser. Nogle af dem er vist på billederne.

Øvelse 1 er en form for walking plank. Billederne er ikke sat i rækkefølge, men jeg startede i en almindelig planke på jorden og kravlede derefter tilbage og placerede min fødder på det første trappetrin så jeg igen stod i en planke men med fødderne højere oppe. Det gjorde jeg en gang mere så mine fødder endte på andet trappetrin. Jeg lavede øvelsen så mange gange jeg kunne på 1 minut. Den er super god for hele core-muskulaturen og kan i dén grad også mærkes i skuldre og arme!

Øvelse 2 er en omvendt roning med overhåndsgreb, som er god både for biceps og øvre ryg. Jeg ville gerne have udført den med et bredere greb men det var ikke rigtigt muligt her. Man kan i øvrigt lave øvelsen hårdere ved at strække benene og samle fødderne.

Jeg elsker virkelig at træne på den her måde hvor man arbejder med det man lige kan finde og er uafhængig af diverse træningsredskaber. Det kræver kun at man er lidt kreativ og opfindsom. Som I nok kan fornemme bliver der motioneret en del på min ferie, og det gælder faktisk os alle sammen; min kæreste er eksempelvis vild med at løbe på det tidspunkt af dagen hvor det er allermest varmt, min far cykler gerne 3 timer i bjergene og min mor bruger svømning som en slags genoptræning for hendes skulder som lige er blevet opereret. Der er selvfølgelig også tid til at solbade, spise lækker mad, spamme Instagram med feriebilleder, spille kort og lave absolut ingenting, men fordi området hvor vi bor er så ideelt til alt mulig form for træning, bliver det udnyttet til den helt store guldmedalje. Træner I når I er på ferie?

Translation: I incorporated these exercises in my workout this morning – walking plank and inverted row.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Det lyder da som noget af en træning. Må være rart at have overskudet til at komme ud og træne. Jeg prøver selv at komme igang, men har bare så svært ved det, når der er så varmt. Mit astma stopper mig ligesom lidt, og har taget en pause fra min medicin her i ferien, men dit indlæg har faktisk givet mig lyst til at komme igang lidt igen. Well done :)

    • Jeg er heller ikke specielt vild med at træne når det er ALT for varmt, så derfor står jeg gerne rigtigt tidligt op. Noget der gør træningen lettere for mig er at den er SJOV og anderledes og måske endda lidt tilfældig. Jeg har virkelig fundet meget glæde i at løbe ud i naturen og finde et sted hvor jeg kan træne (lege!) i de omgivelser der nu lige er. Det er selvfølgelig svært hvis du har en astma der bremser dig, så jeg er glad for at jeg måske kan puffe lidt til motivationen :-)