1) jeg lever stadig 2) jeg holder ferie i Frankrig 3) her er min morgenmad

Morgenmad i Frankrig break2

Som I måske ved befinder jeg mig lige nu i mine forældres sommerhus i Sydfrankrig og det er altså årsagen til den manglende aktivitet her på bloggen. Jeg har godt nok internetadgang hernede og det hele, men det er ikke ligefrem computeren der lokker lige nu (på trods af at vi i går målte en temperatur på næsten 42 grader – I SKYGGEN – hvorfor det næsten er ulideligt at være udenfor). Til gengæld vil der stadig være aktivitet på min Instagram-profil (@christinebonde), så smut endelig forbi og få et lille indblik i hvad jeg foretager mig.

Billederne ovenfor er dagens morgenmad: grapefrugt, et blødkogt æg og en blanding af hytteost og noget der minder om skyr med banan, æble, vanilje og mandler på toppen. Jeg har morgentrænet på tom mave alle dage hernede og normalt når jeg gør dét er jeg altså MEGET sulten når jeg er færdig, men det er som om at varmen hernede nedregulerer min appetit en smule. Derfor syner mit morgenmåltid måske ikke af så frygteligt meget.

Jeg vil smutte igen, men jeg vender forhåbentlig tilbage med nogle stemningsbilleder herfra. Måske et par træningsbilleder, hvis I er interesserede?

Translation: I’m currently enjoying a very hot vacation in France so I won’t be updating the blog as much as usual, but please feel free to stop by my Instagram (@christinebonde) where I’m sharing pics of workouts, foods, more workouts, nice weather etc.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.