TRX – nyt til cv’et

TRX Suspension Training christinebonde3TRX Suspension Training christinebonde1

Som I måske ved, brugte jeg dagen i går på et 9 timer langt kursus i TRX Suspension Training. Det var en rigtigt lang dag, men tiden fløj afsted. I dag er jeg virkelig smadret, men hvor er det fedt at kunne tilføje noget nyt til CV’et. Nu skal jeg i gang med at udtænke programmer så jeg kan begynde at undervise til januar. Jeg får ret meget at se til, for jeg skal tage flere uddannelser i både december og januar. Måske kan I gætte hvilke?

Translation: Yesterday, I spent 9 hours taking a course in TRX Suspension Training. I’m definitely feeling it today (my body is soooo sore), but I’m so happy that I can add it to my résumé and I can’t wait to start teaching!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.