TO DO-liste for marts

to-do-liste-for-marts-1

Så er foråret her! I hvert fald hvis man kigger på månederne. Jeg elsker den her tid på året, fordi jeg lige har haft fødselsdag og fordi der spreder sig sådan en god stemning når foråret begynder at nærme sig. Det ville være fedt hvis foråret bare kom med det samme så snart datoen sagde 1/3.

I marts skal jeg:

1 ⎠ dyrke endnu mere crossfit. Jeg tror efterhånden jeg har nævnt det et par gange, så I ved måske allerede at jeg er begyndt at træne i Crossfit Copenhagen, og at jeg (faktisk lidt mod forventning) er blevet ret så hooked! Derfor er jeg også mega glad for at jeg har fået mulighed for at udlodde et medlemsskab til én person + 2 træningsmakkere i en konkurrence HER.

2 ⎠ have min mor på besøg en hel weekend. Mor-datter-tid er i dén grad tiltrængt!

3 ⎠ lave flere af dem her så jeg ikke behøver at aflægge Naturbageriet helt så mange besøg som jeg plejer…

4 ⎠ til Island! YAAAAY! Hvis man ser bort fra mine årlige sommerferier i mine forældres hus i Sydfrankrig, har jeg ikke været ude at rejse i 5 år. Til min fødselsdag i tirsdags fik jeg så en 4-dages tur til Island og jeg kan slet ikke få armene ned. Altså, prøv lige at tjekke det vanvittige hotel! Jeg kan slet ikke vente med at opleve et helt nyt land, som ikke lige er den oplagte rejsedestination. Jeg glæder mig allermest til at se den smukke natur og bade i den blå lagune.

5 ⎠ nyde at foråret (og en masse andre gode ting) endelig er på vej 💚

6 ⎠ fylde mit hjem med friske blomster – gerne alle dem her.

7 ⎠ udvikle en sindssygt lækker opskrift til Vaffeldagen. Dén må man ikke glemme at fejre!

8 ⎠ begynde at undervise fast i GRIT igen, og dét har jeg glædet mig til! Det foregår i Fitnessdk Adelgade om onsdagen kl. 7.25. Hvis der er nogle af jer som træner i Fitnessdk og er morgenfriske (og morgenstærke), kunne det være så fedt at hilse på jer og træne sammen med jer! Hvis I ikke aner hvad GRIT er for en størrelse, bliver I måske lidt klogere af at læse det indlæg jeg skrev efter at have været afsted på uddannelsen HER.

9 ⎠ opdatere min garderobe så den bliver klar til foråret. Det er både civiluniformen og træningstøjet der trænger til en opgradering.

10 ⎠ udlodde et ret så lækkert stykke køkkenudstyr til jer i en konkurrence her på bloggen.

11 ⎠ forhåbentlig komme frem til en beslutning i forbindelse med den yogauddannelse som jeg har snakket om i flere måneder nu. Jeg er faktisk endt i en helt anden retning (og med en helt anden destination) end jeg havde regnet med, men til gengæld kan jeg mærke at det er lige mig.

12 ⎠ huske at stoppe op og bare nyde at det hele egentlig går meget godt. At være taknemlig for selv de små ting men også det store helhedsbillede er simpelthen så givende og vigtigt at huske på.

 

Hvordan ser din marts ud?

 

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.