TO DO-liste for december

to-do-liste-for-december-christine-bonde-1

{ Jeg vil gerne give jer et indblik i mit liv på en lidt mere lavpraktisk og hverdagsagtig facon, og det håber jeg bl.a. I får gennem denne lille liste over ting jeg skal i løbet af måneden. Forhåbentlig kan det være med til at gøre bloggen lidt mere personlig. }

Min december kommer umiddelbart ikke til at være præget af synderligt meget julestemning. Julemad og julegaveindkøb, jo, men heller ikke ret meget mere end det. Jeg har en masse andre små projekter men også nogle stykker af de helt store projekter som kræver meget forberedels og planlægning så de kan blive en realitet i starten af det nye år. I denne måned skal jeg:

1 ⎠ Mødes med min coach og kigge på hvordan det går med den der håndstand.

2 ⎠ Spise frokost med skønne Maria på California Kitchen – et nyt sted på Nørrebro som jeg virkelig glæder mig til at afprøve!

3 ⎠ Eksperimentere med juleopskrifter til bloggen. Har I nogle ideer eller ønsker til hvad jeg skal prøve at lave en sundere udgave af? Eller skulle jeg måske gå i den helt anden retning og lave nogle opskrifter som gør, at vi ikke bliver kvalt i alt for meget jul? 🙈

4 ⎠ Finde ud af hvad der skal på menuen juleaften. Jeg er slet ikke til klassisk julemad og spiser hverken flæskesteg, brunede kartofler eller den slags, men jeg kunne også godt tænke mig noget andet end grøntsagspostej og rødkålssalat (som jeg synes er mega lækkert men som jeg har fået mange gange efterhånden).

5 ⎠ Til check-up med mine Invisalign-skinner og forhåbentlig få lov at fortsætte med at bruge skinnerne 1 uge ad gangen frem for 2 uger.

6 ⎠ Købe julegaver… I år har jeg nemlig ikke været så overskudsagtig som jeg plejer og fået det klaret inden december.

7 ⎠ Være forsøgskanin hos sødeste Shirley aka. miss Sund Hud.

8 ⎠ Skrive et indlæg i forbindelse med en landsdækkende kampagne, der lanceres næste år på Astma og Allergi og som tillæg til enten Jyllands-Posten eller Politiken.

9 ⎠ Få styr på et eller flere lokaler så jeg forhåbentlig kan begynde at tilbyde flere former for træning næste år. Endelig! Noget jeg har villet i laaaaang tid og som måske snart bliver en realitet.

10 ⎠ Gennemgå kontrakten til et mega spændende bogprojekt!

 

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.