Reformertræning hos Energii og ny kollektion fra Hummel

Hummel x Energii Christine Bonde14Hummel x Energii Christine Bonde10
Hummel x Energii Christine Bonde12Hummel x Energii Christine Bonde21Hummel x Energii Christine Bonde1Hummel x Energii Christine Bonde15

Energii x Hummel2

Endnu en ting som står på min “Dét vil jeg finde tid til når bachelorhelvedet er overstået”-liste (som jeg nævnte HER) er at udvide min horisont inden for træning. Jeg vil egentlig helst ikke øge min træningsmængde, tværtimod, men jeg vil gerne udnytte alle de muligheder der er i København for at træne på mange forskellige måder. Jeg tænker at der kommer flere indlæg om hvad jeg helt præcist har tænkt mig at afprøve. I den forbindelse kunne det simpelthen ikke have passet bedre da jeg blev inviteret til event hos Energii for at teste den nye Hummel-kollektion under en omgang reformertræning med selveste Gitte Salling.

Jeg har prøvet reformertræning én gang før men det er ved at være 3 år siden. I onsdags blev vi tæsket i gennem 45 minutters træning, og det var simpelthen den perfekte kombination af sjovt og hårdt. Det er en helt anden måde for mig at træne på, og dét at jeg på ingen måde kunne forudse hvad den næste udfordring ville være passede mig virkelig godt. Når jeg er vant til at undervise forholdsvist meget, var det også fedt at overlade tøjlerne til så kompetent en instruktør og blive inspireret. Jeg skal ikke kunne sige om træningen til eventet er repræsentativt for de normale hold hos Energii men fedt var det i hvert fald.

Under træningen var jeg iført et lilla/pink matchende sæt (Kubra seamless top og tights), lyserøde ToeSox og en pink langærmet top (Eva seamless) – alt sammen en del af den nye Hummel-kollektion som teamet bag Energii har været med til at kreere. Ret sejt synes jeg. Faktisk kaldes den “Hummel Training perfected by Energii” hvilket fortæller meget godt at det er en fælles kollektion med Hummels velkendte design og detaljer som Energii har sat sit præg på for at gøre det ideelt til bl.a. reformertræning. For eksempel er tøjet, tydeligvis, meget tætsiddende, hvilket er rart så man ikke skal bekymre sig om, om det kommer i klemme i reformeren eller falder ned i ansigtet når man har hovedet nedad. Jeg må dog være ærlig og sige at overdelene var liiige stramme nok til min smag – helt sikkert fordi jeg er vant til at træne i noget der er en del løsere. Det er selvfølgelig en smagssag. Kollektionen vil fortsat blive videreudviklet og Energii-folkene var simpelthen så søde og glade for feedback, så jeg håber at de vil optimere tightsene så de ikke er nær så gennemsigtige… Hæhæ. Jeg er til gengæld helt vild med farverne og designet generelt, og jeg glæder mig til at afprøve det til en omgang yoga eller BODYFLOW som det vil være helt perfekt til! I vores (meget store) goodie bag var der i øvrigt endnu flere styles som jeg også ser frem til at teste. Hvis du er nysgerrig, kan du tage et kig på hele kollektionen HER (som btw også findes til mænd).

For god ordens skyld vil jeg gerne understrege at jeg ikke har fået en krone for (ej heller en opfordring på) at skrive dette indlæg, men jeg synes at Energii og Hummel fortjener et kæmpe skulderklap både for deres kollektion og et super vellykket event.

A couple of days ago, Energii hosted an event celebrating their new sports wear collection that they created in collaboration with Hummel; Hummel Training perfected by Energii. Pretty cool! I’m in love with the color of the styles and the feel of the clothes. However, they might wanna improve their tights a bit so that they are less see-through. Anyways, I’m looking forward to trying it out when doing yoga or teaching BODYFLOW. I think it will be just perfect for that.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.