Postkort fra Frankrig + et par tanker

Halløj derude! Her kommer lige et postkort fra Frankrig, hvor jeg stadig har en lille uge tilbage af min ferie. Det er første gang jeg er hernede i 3 uger i træk, og det er nok også første gang at jeg har haft brug for at trække stikket i så høj grad som jeg har gjort. Som I måske har bemærket har der været usædvanligt stille her på bloggen i efterhånden lang tid, og forklaringen er simpelthen at jeg har været ved at rydde op – på alle tænkelige måder sådan set. Det kommer jeg til at fortælle meget mere om, når jeg er tilbage fra min ferie.

Lige nu ligger jeg oppe på hemsen og nyder lidt skyggehygge. Solen er rigtigt hård i dag, og selvom jeg måske ikke burde sige det når jeg ved hvor meget det regner hjemme i Danmark, tager jeg lige en pause fra solstrålerne. Faktisk har jeg stort set ikke været ude i solen de sidste 2 uger mellem kl. 11 og 15, fordi jeg gerne vil passe på min hud men uden at smøre den ind i solcreme hele tiden.

Læs også: Solcreme eller ej? Tanker om solbeskyttelse

Jeg håber I vil nyde lidt feriestemning her fra det sydfranske. Her er så fantastisk!

[ I fredags besøgte Nicklas og jeg (igen, igen) Gorges du Verdon – Frankrigs svar på Grand Canyon – og badede i den smukke bjergsø ]

[ Den farve der… Behøver jeg sige mere? ]

[ Vi kørte også forbi et kæmpestort område i nærheden hvor der er lavendelmarker så langt øjet rækker ]

 

[ Området ligger i 500 meters højde og dækker intet mindre end 800 kvadratkilometer! ]

[ N er ret så vild med duften af lavendler ]

[ Vi fandt også en kæmpe solsikkemark ]

[ …med solsikker der var lige så høje som mig ]

 

[ I sidste uge besøgte vi Roquebrune, som er en landsby der ligger lige i nærheden af hvor vi bor ]

[ Byen er især et besøg værd på grund af de farverige vægge, døre, vinduer, skodder og altaner ]

[ Pasteller alle vegne! ]

[ SÅ fin og hyggelig en by at gå rundt i ]

[ Altså, hvem ville ikke liiige sætte sig her? ]

[ …og det her kunne måske godt ligne et eller andet yoga/tai chi move, men jeg forsøger rent faktisk bare at flygte fra en bi ]

[ Kaktushaven i Eze er et must see! ]

[ Den ligger i en middelalderby på toppen af et bjerg med den smukkeste udsigt ]

[ Jeg elsker simpelthen de fine små vimpler op mod de grove mure – og min far i siden af billede, jovist ;-)  ]

[ Det er selvfølgelig også blevet til en masse håndstandsleg – gerne i mine nye tights fra Adidas som jeg er blevet SÅ glad for! ]

 

 

 

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Lige en anelse ikke relevant for dette indlæg, men jeg mindes du læste bogen “Lev mere tænk mindre”. Hjalp den dig? Kan du anbefale den?

    På forhånd tusind tak!

    • Hej Greta! Ja, jeg læste den i sommerferien. Den gav mig et par ting at tænke over, men faktisk brød jeg mig ikke 100% om den metakognitive tilgang. I hvert fald ikke lige nu hvor jeg har nogle andre redskaber fra Strala som er bedre :-)