Opskrift: Glutenfri chokoladekage med proteinpulver og gulerødder

Glutenfri chokoladekage med proteinpulver og gulerødder… Jeg ved godt, at proteinpulver og gulerødder måske ikke er de mest normale ingredienser at basere en chokoladekage på, men jeg lover dig, at det er lækkert!

Ekstra chokoladesmag

Gulerødderne kan man slet ikke smage. De bidrager til gengæld med en rigtig lækker konsistens og let sødme. Det gør dadlerne naturligvis også. Men den søde chokoladesmag bliver også boostet af proteinpulveret, som er i en chokoladevariant. Oven i hatten skal du lægge glasuren, som også er guf for alle chokoladeelskere.

Er du overbevist?!

Proteinpulver med 15% rabat

Måske er du ikke lige vant til at bruge proteinpulver og derfor i tvivl om, hvorvidt det er værd at købe. Men hvis min beskrivelse af den rige chokoladesmag alene ikke har overbevist dig, så kan jeg give dig endnu en gave i form af en rabatkode (christine15) som giver dig 15% rabat på proteinpulver fra Plantforce. Faktisk giver koden 15% rabat på ALT hos plantforce.dk.

Opskrift på glutenfri chokoladekage med proteinpulver og gulerødder

Ingredienser:

Til selve kagen

Til glasur

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader (alm. ovn).
  2. Fjern enderne på gulerødderne og damp dem med en dampindsats (steamer) indtil de er let møre. Du kan også koge dem, men det er som regel hurtigere at dampe dem.
  3. Bland så alle ingredienserne til kagen sammen (pånær chokolade) i en foodprocessor.
  4. Hæld kagedejen i en form beklædt med bagepapir. Kagen skal ca. være 2-3 cm. høj. Tilføj chokoladen ved at trykke den ned i dejen med en spatula.
  5. Bag kagen i ca. 40 minutter og lad den køle let af.
  6. Lav glasuren ved at mikse ingredienserne sammen med en gaffel og hæld den ud over kagen inden servering. Pynt evt. med mere hakket chokolade.

Har du glæde af opskriften?

Jeg ville blive super glad, hvis du har lyst til at dele dit resultat med opskriften med mig! Tag mig meget gerne på Instagram (find min profil HER @christinebonde), så jeg kan se din kreation ?

Indlægget indeholder reklame-links (læs mere om min reklame-politik her)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.