NYHED: 4-ugers Strala yoga forløb

STRALA YOGA FORLØB

Så er det her endelig! Danmarks første 4-ugers Strala yoga forløb, som er til dig der gerne vil fordybe dig i denne praksis og mærke en personlig transformation både fysisk og mentalt.

På dette forløb vil vi over 4 torsdage i november dykke ned i centrale temaer og praktiske redskaber, som Strala yoga bygger på. Hver gang har sit eget unikke tema, og vi kommer både til at diskutere det på et teoretisk plan og afprøve det i praksis. En særlig meditation vil gå igen hver torsdag og åbne op for din personlige udvikling gennem de fire uger. Forløbet giver dig mulighed for at udforske det hele på yogamåtten men også, og måske vigtigst af alt, i alle andre aspekter af dit liv. Det, vi ønsker os mere af i livet, kan vi praktisere i yogaen.

DATO- & TEMAOVERSIGT

8/11 kl. 18-20 Breath-body connection: Hvordan kan vi bruge dette redskab til at opnå et meditativt flow, og hvordan er dét med til aktivere kroppens relaxation response?

15/11 kl. 18-20 Moving from the middle: En måde at navigere på måtten og i livet, som sikrer alignment og gør dig stærk

22/11 kl. 18-20 Transitioning: Et nærmere kig på Natural Movement og hvorfor vi fokuserer på bevægelsen frem for stillingen

29/11 kl. 18-20 Hard things easy: Spar på din energi, less is more & leg med armbalancer/inversioner

HVAD ER STRALA YOGA?

Strala kombinerer bevægelsesfilosofien fra tai chi samt redskaberne fra yoga, tai chi, qigong og Traditional Chinese Medicine til en sundhedspraksis, som hjælper dig til at opdage og udnytte dit fulde potentiale, nyde optimalt velvære, nedsætte stress, frigøre spændinger og bevæge dig let gennem alle former for udfordringer.

I Strala yoga er der fokus på bevægelsen frem for stillingen, og vi søger at opnå en følelse af flow ved at ride på bølgen af vores åndedræt og bevæge os i overensstemmelse med os selv. Du vil finde ud af, hvordan du kan blive bedre til at lytte til kroppen og klare selv udfordrende ting på en let, intuitiv og energibesparende måde uden anstrengelse.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle kan deltage uanset niveau og erfaring. Forløbet er ideelt for dig, som

  • allerede har kendskab til Strala men gerne vil have tid til at dykke endnu længere ned i både filosofien og den fysiske praksis
  • endnu ikke har prøvet Strala men gerne vil starte op med en grundlæggende viden og erfaring ift. nogle af de vigtigste elementer
  • underviser og/eller allerede har en yogapraksis og gerne vil inspireres til, hvordan du kan bevæge dig på en naturlig, organisk og effektiv måde
  • kan lide at lege og gå på opdagelse i din krop
  • har mod på at kigge indad og optimere måden du bevæger dig på mentalt såvel som fysisk

PRIS & TILMELDING

De fire uger er designet som et komplet forløb og koster i alt 1000 kr. Det giver dig adgang til 4 x 2 timers workshops samt en lukket Facebook-gruppe, hvori du kan sparre med mig og de andre deltagere og dermed optimere læringsprocessen gennem idéudveksling, refleksioner m.m.

Har du kun mulighed for eller interesse i at deltage på en enkelt workshop, kan du købe dig adgang til 325 kr.

Du reserverer din plads ved at overføre det pågældende beløb via MobilePay til 31342. Beløbet refunderes udelukkende, hvis forløbet skulle blive aflyst. Er du forhindret i at deltage, er du selvfølgelig velkommen til at give det til en anden.

DET PRAKTISKE

Forløbet foregår i Nicklas Ingemann Studio i den store fabriksbygning på Vermundsgade 40B, 3. sal.
Medbring egen måtte eller skriv til mig, hvis du har brug for at låne en (begrænset antal).
Tilmeld dig meget gerne begivenheden på Facebook her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.