NORDIC HIIT

NORDIC HIIT
Hvis I følger @idawad eller @christinavld på Instagram kender I nok allerede til NORDIC HIIT som netop er skabt af de to piger, men jeg vil rigtigt gerne skabe mere opmærksomhed omkring deres koncept. Jeg synes simpelthen det er så fedt et initiativ, så de fortjener helt klart et skulderklap og en anbefaling herfra. De to piger, Ida og Christina, har lavet en hjemmeside hvor man 5 dage om ugen (mandag til fredag) kan finde en træningsvideo med et program der bruger principperne bag HIIT (high intensity interval training). Derudover vil de hver måned lave en særlig challenge hvor man kan udfordre sig selv og teste hvor langt man har rykket sig. Det hele er 100% gratis! Nordic HIIT er helt klart et besøg værd, og alt er super godt forklaret og overskueligt.

Man kan selvfølgelig følge pigerne på deres individuelle Instagram-profiler, men de har også en Facebook-side (NORDIC HIIT) med masser af motivation og inspiration. Så vidt jeg ved er der ikke andre danskere der har haft succes med sådan et koncept, men ret mig endelig hvis jeg tager fejl. I hvert fald synes jeg vi har manglet sådan et koncept på dansk, og jeg kommer helt sikkert til at benytte mig af det og få sved på panden!

Translation: The two Danish girls Ida and Christina who founded the website nordichiit.com really deserve a high five! From Monday to Friday you can find a video with a HIIT workout and each month they’ll make a challenge for you to push yourself even further and see how far you’ve come.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.