Et år med Bodyflow

Les Mills Bodyflow instruktør For nogle uger siden kunne jeg fejre årsdag med mit kære Bodyflow – den 14. oktober var det nemlig et år siden jeg færdiggjorde uddannelsen (læs om min oplevelse lige her).

Jeg havde dyrket Bodyflow længe før jeg blev uddannet instruktør, men siden har det været noget helt specielt for mig og jeg elsker det mere og mere for hver gang jeg underviser. Inden jeg påbegyndte uddannelsen havde jeg absolut ingen erfaring med nogen form for undervisning eller rollen som instruktør, så det var faktisk en ret stor udfordring for mig, og jeg var ikke engang sikker på, om jeg ville egne mig til det. Jeg var derfor ret nervøs da jeg mødte op for at starte på uddannelsen, og da jeg fandt ud af at 90% af de andre deltagere i forvejen havde masser af erfaring som instruktører i både det ene og det andet, blev jeg pludselig meget usikker på, om jeg var god nok til at gennemføre. Ikke desto mindre var jeg efter 3 dage med intensiv og inspirerende træning en fantastisk oplevelse rigere, og det var gået op for mig at jeg skulle have taget den uddannelse noget før. Jeg havde nemlig opdaget at jeg brænder for at undervise. De 3 dage ændrede rigtigt meget.

Jeg håber at min beslutning om at uddanne mig til Bodyflow-instruktør blot var et af de første skridt på vejen i min karriere som forhåbentlig kommer til at udfolde sig inden for sundheds- og fitnessbranchen. Først og fremmest har det givet mig en endnu større passion for Bodyflow, men jeg har også fundet ud af, at jeg brænder for at dygtiggøre mig som instruktør så jeg kan inspirere og motivere andre mennesker. Derudover har Bodyflow (som blandt andet henter inspiration fra yogaens verden) givet mig en voksende interesse for flere forskellige slags yoga som gør at jeg hele tiden har lyst til at udfordre og udvikle mig selv. Jeg har desuden aldrig været den smidige type – ALDRIG – men på grund af Bodyflow har jeg både forbedret min smidighed og opdaget hvor meget det påvirker min øvrige træning i yderst positiv retning. Jeg er stadig lige så vild med spinning, løb, tung styrketræning, HIIT og alt andet der banker pulsen i vejret og får sveden til at drive af mig, men det bedste er at kunne kombinere det hele og mærke hvordan det går op i en højere enhed.

Snart venter der nye udfordringer i form af mere uddannelse på instruktørfronten. Hvilken uddannelse jeg har planer om, vil jeg afsløre når det bliver mere aktuelt. Kan I gætte hvad det er?

Translation: Two  weeks ago I celebrated what I like to call my Bodyflow anniversary. Two weeks and one year ago I completed the Bodyflow Basic training and it’s one of the best things I’ve ever done for myself. I looooove teaching Bodyflow but for quite a while now I’ve been thinking about educating myself more so that I can also teach other classes. When everything is arranged I’ll give you guys an update, promise.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Kaster du dig ud i Bodyattack måske, GRIT, CX? Eller det er måske ikke Les Mills? Spændende. Du burde komme til Herning og deltage i vores årlige 24-timers Les Mills event, 5-6 april 2014. Det er fantastisk!

  • Jeg kan sige så meget at jeg faktisk både har planer om noget fra Les Mills og noget fra Instruktørskolen ;-) Hold da op, det lyder som et sindssygt event! Altså sindssygt på den fede måde. Det vil jeg helt klart overveje at deltage i, så tak for tippet!

   • Hvor spændende. Det glæder jeg mig til at høre mere om :D

    Det afholdes i DGI-huset, man træner på hold i 24-timer, overskud fra weekenden går til Kræftens Bekæmpelse.

 • Halløj! Jeg ville lige høre hvor du boede i Århus, under uddannelsen?
  Jeg skal selv der ind i weekenden, og skal finde et sted at overnatte :-D

  • Dengang boede jeg i Randers, så jeg kunne bare køre frem og tilbage. Rigtigt god fornøjelse med uddannelsen, Julia! 😃

 • Hej Christine
  Tak for din blog og erfaringer! Jeg skal deltage i bodyflow uddannelsen denne weekend, og synes det er ret svært at nå og lære cues. Forventer de at man kan alle cue? Og perfekt? For så er jeg altså lost.. :)

  • Hej Katrine :-) Tak for din søde kommentar.
   Hvis du fokuserer på at kunne de vigtigste cues, altså setup cues/safety cues, skal det nok gå. Perfektion kan man aldrig forvente :-)
   Jeg håber du får en skøn weekend med masse af BODYFLOW!