Naturbageriet: Ét besøg og 6 kager senere

Naturbageriet, økologisk bageri, Nørreport6Naturbageriet, økologisk bageri, Nørreport8

Jeg havde seriøst svært ved at styre mit mundvand i går, da jeg besøgte Naturbageriet for første gang. Naturbageriet er et økologisk bageri med speciale i kager og brød lavet af glutenfri råvarer, og jeg lokkede min kæreste med derind da jeg havde hørt så meget godt om deres kanelsnegle. Da vi kom derind, blev vi dog så fristede at vi glemte alt om kanelsnegle. Til gengæld endte vi med at gå derfra med 6 stykker kage. 6 overdrevet lækre stykker kage. 2x brownies, 2x gulerodskage, en æblekage og en romkugle.

Jeg er langt fra den store fan af klassiske “bagerkager”, og det er altså ikke kun fordi de indeholder en masse crap, men ganske enkelt fordi de ikke rigtigt siger mig noget. Jeg bliver meget mere fristet af en hjemmelavet banankage, en lækker is eller en chokolade af god kvalitet. Derfor blev jeg også totalt overrasket over at jeg var fuldstændig vild med romkuglen. I modsætning til traditionelle romkugler, hvis kvalitet efter min mening ikke er meget mere værd end gulvopfej fra kagerester, indeholder denne fra Naturbageriet nogle ret gode råvarer. Kokos, mandler, dadler, gulerødder, fuldkornsrismel, sirup, olivenolie, kakao, rosiner, romessens, kanel, kardemomme, bagepulver og natron – alt økologisk pånær romessens og natron. Det er sgu i orden. Faktisk smagte den så godt, at jeg foretrak den frem for brownien. Believe it or not. Gulerodskagen er nok den bedste jeg nogensinde har fået.

Senere i dag smutter jeg til Jylland for første gang siden vi flyttede. Jeg skal besøge min mor og far, mødes med min bachelormakker og undervise i mit gamle Fitnessdk-center, så jeg får nogle dejlige dage i det jyske. Jeg kan dog allerede nu sige at når jeg lander i København igen på fredag, skal jeg forbi Naturbageriet og have endnu en romkugle. Eller to.

Yesterday, my boyfriend and I visited “Naturbageriet”, an organic and gluten-free bakery. It was our first time visiting this place, and everything looked so delicious. We acutely ended up buying six pieces of cake. Very, very delicious cake that is. I would definitely recommend this place! YUM.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Jeg ELSKER naturbageriet og har seriøst ikke tal på hvor mange penge jeg (gladeligt) har brugt derinde! Min mave og jeg savler lidt over dine billeder, det er vist tid til en tur derind igen ;)

    • Haha, jeg er også bare fan! Ganske enkelt. Næste gang må jeg dog prøve at holde koncentrationen så jeg kan få smagt den kanelsnegl ;-)