Morbær – sundt slik og ny afhængighed

Nogle af jer husker måske min tidligere yndlingssnack, men den er netop blevet afløst af en ny. Indtil i går havde jeg aldrig før smagt morbær men allerede i dag kan jeg mærke en startende afhængighed. Jeg vil lige give jer samme varsel som jeg fik inden jeg smagte dem: de er STÆRKT vanedannende!

Sundt slik

Jeg synes faktisk de smager lige som de der Andemad bolsjer fra BonBon, men der er vist bredere enighed om at de er meget søde og karamelagtige i smagen. Morbær hører til gruppen af såkaldte superfoods fordi de har et særligt højt indhold af næringsstoffer med sundhedsfremmende effekt. De indeholder store mængder af bl.a. C-vitamin, jern, protein, fibre, calcium, flavonider samt reservatrol der virker som antioxidant i kroppen. Derudover virker de stabiliserende på blodsukkeret og har i øvrigt en evne til at øge “det gode” kolesterol. I min verden har gojibær hermed fået en temmelig skarp konkurrent!

Jeg er fan. Jeg ved at de også fås i en choko-variant, og det bliver helt klart det næste jeg skal prøve. Har I smagt bærrene før eller har I en anden lækker yndlingssnack?

Translation: Yesterday I tasted mulberries for the first time, and I’m already addicted to this little wonder of a snack! Not only do they taste delicious, they also have the benefits of super foods because of their high content of vitamin C, iron, protein, dietary fibers, calcium, flavonoids and reservatrol that works as an antioxidant. What’s not to like?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.