Kom til Strala yoga i Københavns smukkeste lys

Halløj folkens!

Nyder I jeres mandag? Eller lad mig lige spørge på en anden måde; nyder I solskinsvejret? Jeg synes det er så fantastisk at mærke hvordan humøret, energiniveauet og de gode vibrationer bare er steget fuldstændig til vejrs, nu hvor sommeren er kommet til Danmark. Jeg ved godt at det er dét som samtalen går på konstant i øjeblikket, men jeg har ikke tænkt mig at stoppe med det. Lad os da for pokker hylde solskinnet og den danske sommer alt hvad vi kan!

Kom indenfor

Jeg vil dog lige tage en lille pause fra solskinssnakken og komme ind på dét, som egentlig er meningen med dette indlæg. Jeg vil nemlig lige tippe jer om, at jeg åbner dørene til vores nye studie i morgen aften kl. 18 og inviterer jer alle sammen til en lækker omgang Strala yoga. Fra i morgen og de kommende tirsdage henover sommeren vil jeg nemlig køre Strala yoga klasser i vores smukke, smukke studie så I kan komme og mærke, hvordan det føles at bevæge sig frit og flydende i et rum med masser af plads og masser af lys. Jeg lover jer at det bliver en lækker oplevelse.

Ses vi?

Hvis du har lyst til at afprøve Strala yoga, skal du være mere end velkommen i morgen kl. 18 til 19 eller en af de andre tirsdage henover sommeren. Måske endda alle de kommende tirsdage hvis du vil have det fulde udbytte af Strala-effekten. Prisen er 75 kr. pr. gang, og det foregår på Vermundsgade 40B, 3. sal. Jeg håber så meget på at se dig!

Tilmeld dig HER hvor du også finder flere detaljer om det hele.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.