Kom med mig (os) på eventyr denne sommer – vi ska’ STÅ DISTANCEN

Denne sommer bliver, og er allerede, på mange måder helt anderledes end hvad vi kunne have forestillet os. Mange af os kan ikke tage på den sommerferie vi havde regnet med, men mange af os har også en umættelig sult efter udfordring, selvudvikling og eventyr. Dét vil Morten og jeg gerne vise, at man kan inden for landets grænser. Derfor har vi lavet forløbet, som vi kalder STÅ DISTANCEN.

Hvad er “STÅ DISTANCEN”?

STÅ DISTANCEN er et unikt trænings- og sundhedsforløb på 8 uger designet til dig, der gerne vil udvikle dig fysisk og mentalt både individuelt og sammen med en gruppe over sommeren 2020. Al træning vil foregå udendørs i København og klæde dig på til et 3-dags retreat til naturen på Møn i august; dit største mikroeventyr, som vil udfordre dig på bl.a. gruppedynamik, din fysiske form, dit mentale overskud, grænsevandring og din evne til at udnytte din bevægelseskapacitet i en “real life setting” uden for den velkendte træningssituation.

Small Group Personlig Movement Træning

Omdrejningspunktet for forløbet er personlig og vedkommende bevægelsestræning i en lille gruppe. Med max. 8 deltagere på holdet og hele 2 coaches på de fleste sessions får du mere nærhed og opmærksomhed i din træning men også mulighed for at sparre med og spejle dig i andre. Det danner grundlag for, at du hurtigere oplever fremgang og får følelsen af at lykkes. Vi træner ude i al slags vejr, og vi træner med fokus på, at du bliver mere kompetent til at bevæge dig i din egen krop, i forhold til andre og i relation til dine omgivelser. Du bliver både stærkere, hurtigere, mere mobil og mere adræt. Du vil opleve at udvide din komfortzone og at du gennem bevægelse lærer mere om dig selv.

Vi starter den fælles fysiske træning torsdag d. 25/6 fra 7:00 – 8:00.

Online coaching

Med en gruppe på 8 deltagere vil I hver især have jeres egne unikke mål. Derfor har vi valgt at tilbyde onlinetræning med dig også. Her arbejder du specifikt sammen med enten Christine eller Morten om at nå dine mål. Det foregår ved, at vi lægger et træningsprogram, som du følger derhjemme og løbende får videofeedback på. Dvs. du filmer din træning, sender den til os og modtager feedback til at få endnu mere ud af øvelserne.

Mikroeventyret/retreatet

Hele forløbet kulminerer i et retreat til den fantastiske natur på Møn fra 21. august til 23. august. Det bliver 3 dage i grønne, eventyrlige omgivelser, som vil vise dig lidt af, hvor meget den danske natur rent faktisk kan. Overnatning i hængekøje i det fri, vandring, fysiske udfordringer og mentale refleksioner. Vi skal være og med naturen; ikke bare besøge den og betragte den på afstand, men opleve den på nært hold og bruge den til at få en forståelse for, hvorfor det er fedt at have en krop, der kan alt muligt. Mad på turen er inkluderet i prisen. Det eneste du skal sørge for er udstyr til at være ude i al slags vejr samt en hængekøje at overnatte i.

ALT I ALT får du:

  • 8 ugers Small Group Personlig Movement Træning med 2 coaches (værdi 3600 kr)
  • Personligt Online Coaching træningsforløb specifikt tilpasset dine mål (værdi 4500 kr)
  • Afsluttende mikroeventyr henover 3 dage i naturen på Møn (inkl. mad) (værdi 4500 kr)
  • Adgang til privat FB-gruppe med mulighed for sparring internt (værdi 1000 kr)
  • Daglige check-ins pr. SMS efter aftaleN (værdi 500 kr)
  • Messenger-service hvor du privat kan stille spørgsmål til dine 2 coaches (værdi 1000 kr)

Den samlede værdi er 15.100 kr.

DIN pris ved samlet betaling: 11.999 kr.

Ved ratebetaling er prisen 15.000 kr. med en forudbetaling på 3500 kr.

(Alle beløb er inkl. moms)

Lyder det godt? Du sikrer din plads ved at tilmelde dig og betale HER.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.