Review: Gococo compression socks

Gococo sportswearGococo sportswearGococo sportswearDet her er for fedt. Jeg har fået lov at teste strømper fra det svenske mærke Gococo! Jeg har før snakket om, at jeg gerne ville have nogle gode kompressionsstrømper for at undgå problemer med skinnebensbetændelse når jeg løber, og nu har jeg i hvert fald fået chancen for at teste noget forskelligt. Faktisk har jeg modtaget hele 6 forskellige slags strømper – nogle som jeg udelukkende vil afprøve i forbindelse med løb, og andre som jeg vil afprøve på lange gå- og cykelture. Der er kun 10 dage til jeg rejser til Sydfrankrig og da jeg har planer om at skulle træne en hel masse dernede, kunne timingen simpelthen ikke være bedre.

Det er faktisk ikke ret lang tid siden jeg stiftede bekendtskab med Gococo men jeg blev med det samme fanget af deres store udvalg og ikke mindste de flotte farver! Hvis I ikke kender til mærket og er nysgerrige, kan I læse mere på Gococos hjemmeside eller følge dem på Instagram (@gococo_sportswear).

Jeg glæder mig helt vildt til at teste dem og efterfølgende giver jer en anmeldelse af dem. Stay tuned!

Strømperne er modtaget som gave 100% uforpligtende.

Translation: I feel so lucky that Gococo let me try out some of their compressions socks! I’m planning on using them for running, walking and biking. When I leave for France in 10 days I’ll be using them a lot and I’ll make sure to make a review afterwards. Stay tuned!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hej Christine!

    Åh, dette indlæg glæder mig og mine skinnebensbetændte ben!
    Glæder mig virkelig til at se om du oplever nogle forbedringer, og høre hvad du kan anbefale.

    Vh. Anne

    • Hej Anne, det er jeg glad for at høre. Jeg skal nok forsøge at gøre mig umage med anmeldelsen så du får noget ud af den :-)