Jeg flytter!

Vitamix blender Algomed chlorella

Faktisk er jeg allerede flyttet. Altså sådan da.

Som I måske ved, har min kæreste og jeg langt om længe fået en lejlighed i København. Jeg bliver seriøst træt bare ved tanken om hvor vanvittigt svært det har været at finde noget, men takket være min mors kusines kollegas veninde har vi fået tag over hovedet. På søndag kl. 14 bliver Østerbro vores nye hjem, når vi får nøglerne til den skønneste lejlighed! I weekenden pakkede vi det meste af vores gamle lejlighed ned og fragtede en milliard IKEA-poser og flyttekasser til Valby, hvor vi bor hos min kusine indtil vi kan overtage den nye lejlighed. På trods af at jeg er en kæmpe tryghedsnarkoman når det kommer til mit hjem og kun har boet ét sted i mit liv (udover hos mor og daddy), kan jeg allerede mærke at vores nye lejlighed i København er helt rigtig for os.

Jeg glæder mig åndssvagt meget til at komme på plads i den nye lejlighed og få ro på, når jeg lige om lidt skal skrive min bachelor. Det bliver dog også ret dejligt at slippe for at bo i 5 forskellige tasker og have alle mine ting liggende i diverse poser og flyttekasser. Det passer mig ikke så godt at jeg ikke har overblik over samtlige ting og at de ikke lige er inden for rækkevidde. Der er dog nogle ting som jeg skal have lige ved hånden og som derfor har fået deres helt egen pose som jeg nemt kan have med overalt. Det gælder, som I kan se, min Vitamix og et par essentials til mine greenies. Dem kunne jeg simpelthen ikke undvære i en helt uge hvis de var pakket ned i en eller anden flyttekasse så jeg ikke kunne få fat i dem. Det viser vist hvor meget jeg elsker den blender…

Translation: I’m moving to Copenhagen, as you might already know. Actually, I’m already here. I’m currently staying at my cousin’s house until Sunday when we get the keys to our new lovely apartment. Can’t wait! I’m pretty tired of having all my stuff (and I literally mean ALL my stuff) in IKEA bags and boxes. I had to pack my Vitamix and some smoothie essentials, though, in a separate bag so that it’s always within my reach. I think I might have a little addiction towards that blender…

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Jeg kan godt forstå at du ikke kan undvære din VitaMix, jeg ville heller ikke kunne undvære min i særlig lang tid! Hvilke essentiels er det, du har? :)

    • Det er nogle af de ingredienser/toppings jeg bruger lige nu; risprotein, chlorella, kanel, kokosmel, carobpulver og lakridsgranulat :-)