Ferieforberedelser #1

Nike Burnout running shorts AW84 adjustable running hat christinebonde blog

Find shortsene HER og kasketten HER

Selvom der stadig er 34 dage til jeg rejser til Sydfrankrig, er jeg allerede gået i gang med mine ferieforberedelser. Inden jeg begynder at lede efter mit pas og pakke min kuffert, er der altid lige nogle ting jeg skal have ordnet eller købt før jeg er helt klar til at rejse. Jeg gjorde et forsøg i sidste uge da jeg satte mig for at købe noget nyt sommertøj, men som I måske har set på Instagram, endte jeg i stedet med at bruge pengene i Søstrene Grenes. Jeg havde lidt mere succes i fredags da jeg bestilte en masse læsestof som jeg regner med at modtage i starten af den kommende uge. Jeg er vel næppe den eneste der læser meget i løbet af en ferie, men i år har jeg valgt at det ikke kun skal være fritidslæsning men også noget som jeg kan bruge rent uddannelsesmæssigt… Mere om det når jeg modtager bøgerne! Da jeg igen begyndte at tænke på at købe lidt nyt sommertøj, gik det op for mig at det egentlig ikke er så nødvendigt. Jeg ved jo godt at min primære beklædning vil være enten bikini eller træningstøj. Sådan har det i hvert fald været de sidste par år. Derfor er jeg i stedet gået i gang med at lede efter træningstøj som er uundværligt på ferien. Indtil videre har jeg forelsket mig i disse to ting fra Nike og efter min mening er de selvfølgelig meget uundværlige! Hvis der er nogle af jer der har erfaringer med denne shortsmodel må I meget meget gerne skrive hvad I synes om den.

Har I også nogle bestemte ferieforberedelser?

Translation: Countdown: 34 days. I can’t wait to spend another two weeks in France this summer! I know I’ll be spending most of the time running around in either a bikini or workout clothes and that’s gonna be my excuse if I end up buying these two indispensable Nike items. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Hvor er de fine de shorts Christine, lækker sommerfarve..;) har dog ingen erfaring med dem, men instinktet siger KØB KØB KØB;)
    Kasketten derimod har jeg selv og jeg er såååå glad for den..

    • Jeg tror også det ender med et køb, selvom jeg er lidt usikker på hvordan de er i størrelsen… Men hallo, 250 kr? SOLGT! ;-)
      Nice, måske kan jeg få lov at prøve den en dag? :D