Ferieforberedelser #2

Weston A. Price reading The China Study education christinebonde blog

Som tidligere nævnt er det for mig blevet en fast tradition at fylde godt op med læsestof når ferien går i gang. Disse fire bøger er dem jeg har sat mig for at læse i sommerferien – indtil videre.

Jeg havde faktisk ikke regnet med at læselysten ville komme så hurtigt (efter eksamensforberedelserne that is…), men jeg kunne simpelthen ikke vente med at tage hul på The China Study, så jeg gik i gang med at læse samme dag jeg modtog den. Det gik ret hurtigt op for mig at det nærmest er veganernes bibel jeg er gået i gang med, eftersom hr. Campbell lovpriser en plantebaseret kost uden nogen form for animalske produkter. På trods af at jeg stadig går med mange ambivalente tanker omkring kød (læs f.eks. HER) og synes at bogen er utroligt interessant, sluger jeg altså ikke det hele råt. For mig er The China Study én synsvinkel, og jeg vil selvfølgelig gerne kunne se det hele i et større perspektiv og få indblik i nogle andre holdninger også. Når dét er sagt, kan det da godt være at jeg tager nogle af bogens betragtninger med i mine overvejelser omkring en kød-fri kost alligevel. Er der nogle af jer der har læst bogen? Og kunne I måske tænke jer en mindre anmeldelse når jeg er færdig?

Translation: Once again I’ve loaded up on books for my summer holiday. As you can probably tell from by book mark, I’m reading the China Study at the moment. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Jeg vil gerne høre mere om de fire bøger, når du har læst dem. De ser interessante ud :)

  • Dejligt! Så vil jeg helt klart lige knytte et par ord til hver af bøgerne når jeg er færdig :-)

 • Vil så gerne have en lille anmeldelse når du er færdig.. Jeg elsker kød og vil ikke undvære det men jeg er begyndt at få øjnene op for andre protein kilder (læs pulver og barer;) og holder ubevidst nogle kødgryde dage og det har jeg det fint med…
  Vil så gerne have fingrene i din “good calories bad calories” og så den og sukker;)

 • Har selv overvejet at klikke “Good Calories, Bad Calories” hjem efter at have hørt den omtalt et par gange, men er lidt bange for at den er for amerikansk. Vil rigtig gerne høre hvad du synes om den når du har læst den :)

  • Jeg havde det på præcis samme måde inden jeg bestilte den. På den ene side havde jeg hørt en masse gode ting om bogen, men på den anden side frygtede jeg at den ville være alt for firkantet og sort/hvid. Nu glæder jeg mig til selv at vurdere den :-)

 • En anmeldelse ville være alletiders!
  Har haft lyst til at købe bøgerne lige siden, du postede billede af dem på instagram :)

  • Super! Hehe, jeg synes også selv bøgerne ser interessante ud, så jeg håber virkelig de indfrier mine forventninger. So far er The China Study i hvert fald meget spændende!

 • En anmeldelse ville være virkelig godt – jeg er selvom medlem af diverse veganske grupper på facebook (er dog selv kun vegetar), som inspiration til mad og eventuelt helt veganer og ja – de fleste bruger The China Study som belæg for hvorfor en helt vegansk kost er det eneste rigtige!

  De andre bøger må der også gerne komme udførlige anmeldelser af ;-)