Et indblik i Retrokuren

Retrokuren Susy Grundahl råkost detox selvforkælelse christinebonde blogRetrokuren Susy Grundahl råkost detox selvforkælelse christinebonde blogRetrokuren Susy Grundahl råkost detox selvforkælelse christinebonde blog

Jeg er nu på dag 3 med Retrokuren, og min krop elsker det. Dag 3 skulle efter sigende være “den store prøvelse” hvor man godt kan have lyst til at droppe det hele og vende tilbage til sine normale kostvaner. Lysten til at stoppe har dog slet ikke ramt mig, men maden på Retrokuren er nu heller ikke specielt anderledes end den jeg plejer at spise. Jeg kan i hvert fald mærke at jeg fungerer utroligt godt på det brændstof jeg byder min krop i disse dage, og det gælder både fysisk og psykisk. Jeg har masser af energi til min træning, jeg bliver ikke træt i løbet af dagen, jeg føler ikke sult eller at jeg savner noget, jeg nyder at stå og forberede måltiderne, og jeg elsker at afprøve og blive inspireret af de mange lækre opskrifter. Nu er jeg nok lidt mere begejstret for frugt og grøntsager end de fleste, men jeg blev også bare totalt glad i låget af at se mit køleskab bugne af farverige frugter og grøntsager da jeg havde fyldt det op.

Maden på Retrokuren er bare lige mig. Farverig, utroligt velsmagende, mættende og ikke mindst rig på masser af næring. De fleste opskrifter er utroligt simple og indeholder ikke særligt mange ingredienser, men jeg bliver gang på gang imponeret over hvor meget de mætter og hvor godt de forskellige smage spiller sammen. Billederne er fra den første dag hvor jeg slet ikke kunne styre mig med kameraet som lige måtte forevige nogle af mine måltider; retromorgenmad, saltmandler, Pukka-te (som jeg virkelig er blevet vild med!), kålslaw og lakridskugler. Derudover fik jeg en rødbedesalat med min hjemmelavede myntepesto, og jeg fatter ikke hvordan jeg kunne glemme at tage billeder af den, for den var ikke kun lækker men også utroligt flot at se på! Ja, jeg er en nørd der elsker at tage billeder af sin mad, men jeg skal nok prøve at lade være med at spamme alt for meget – i hvert fald her på bloggen.

Nu vil jeg gå i gang med at bikse nogle ingefærshots sammen. Der er en fin opskrift i bogen, men jeg tror faktisk jeg vil tage udgangspunkt i min egen opskrift som også indeholder mynte. Jeg har nemlig fået en kææææmpe mynteplante af min mor som står og håner alle de andre krydderurter på min altan, så jeg må hellere lige pille den lidt ned.

Translation: This is a glimpse of what my diet looks like these days. Lots of colorful, tasty, satisfying, and nutritious food! Just the way I like it.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Nu kam det godt være jeg ikke er helt opdateret – men retro kur ?? Hvad er det ??

 • Det lyder virkelig spændende! Jeg er normalt allergisk overfor alt der indeholder ordet “kur”, men din retrokur ser nu meget lækker, frisk og ikke mindst nærende ud for kroppen! Super fedt at læse med og ganske inspirerende, jeg skal i hvert fald havde google nogle af de lækre opskrifter fra kuren :)

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  • Sådan har jeg det også, og jeg synes det er så ærgerligt den har fået det navn. Ordet “detox” bliver også flittigt brugt, og det er jeg heller ikke så stor fan af ;-) Men det er en skøn bog!

 • Det er nogle af de skønneste retter jeg har set i længe!

  Tak fordi du deler ud af dem Christine!

  • Det er også svært for mig at lade være med at tage billeder når maden er så flot ;-) Der er billeder af nogle andre retter på min Instagram-profil hvis du ikke har fået nok :-)