Et tight-tip #1 – Nike Epic Run Lux

Nike Epic Run Lux tightNike Epic Run Lux tightNike Epic Run Lux tightSelvom jeg er selverklæret Nikeholic og dagligt forelsker mig i nyt træningstøj fra mit yndlingsmærke, er jeg som regel lidt for nærig til at betale meget mere end 4-500 kroner for deres tights. Det skyldes for det første mit begrænsede SU-budget og for det andet at nogle af mine yndlingstights er fra H&M og har kostet under 200 kroner.

Det var altså bare kærlighed ved første blik da jeg så disse tights – og det på trods af at jeg sjældent iklæder mig tights med farver OG print. De fandtes ellers også i en mindre opsigtsvækkende variant i sorte og grå nuancer, men de var mildest talt røvkedelige efter at jeg havde prøvet disse. Jeg er totalt forelsket! Hvor sejt er det ikke også lige, at hvert eneste par tights har et unikt print? Det gør det bestemt heller ikke ringere, at modellen er den bedste fra Nike jeg har nogensinde har prøvet. Materialet er SÅ lækkert, pasformen er SÅ behagelig og længden passer for en gangs skyld perfekt til mine ben. De er derfor alle pengene værd. Jeg svinger som regel mellem XS og S i tights fra Nike, og disse er en størrelse XS. Modellen hedder Epic Run Lux og er i en lidt strammere og tykkere kvalitet end Epic Run (til jer der kender dén model). Jeg er så begejstret for dem at jeg allerede har bestilt endnu et par. Et par helt sorte vel at mærke. Mere modig er jeg trods alt ikke… Til gengæld fandt jeg dem billigere på nettet og med gratis fragt! De har faktisk stadig flere størrelser tilbage lige her.

Er der et bestemt mærke og måske en bestemt model I sværger til når det kommer til tights?

Translation: I got myself a pair of the Nike Epic Run Lux tights and I absolutely love them. It’s very rare that you’ll see me wearing colored AND printed tights but I just fell in love with these immediately. The fit is perfect so I had to get them in plain black as well. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Jeg er også mest til Nike… men er også ret glad for Kari Traa :-)
  Mit næste par skal dog være fra 2xu, for nu har jeg bare hørt så meget godt om dem, at jeg bliver nødt til at prøve.
  De er rigtig fede, dine nye ;-)

 • Jeg har haft Nike Legend 2.0 i sort i et års tid, og selvom jeg egentlig hellere ville have haft en lidt anden farve eller et andet print (LIGESOM DINE, SHIT DE ER SEJE) så endte jeg med at bestille de samme i sort/hvidt print også. De sidder hammer godt, og det synes jeg ellers er svært med tights. Er ellers godt nok fristet til at smutte ned og prøve dem du har på der smukke!

  • Den model har jeg også hørt meget godt om! Jeg prøvede den også samme dag som jeg købte disse, men pasformen var bare ikke særligt god til mig desværre. Den findes da vist ellers i mange forskellige farver og print, gør den ikke? :-)
   Hehe, afsted med dig smukke! Men lad vær med at tage alt for mange penge med ;-)

   • Jeg synes kun, at jeg har fundet dem i sort, skrig blå, skrig pink sort/hvid og sort/pink. Og det er den model, der står til 450kr, men måske jeg bare ikke har kigget nok, hehe :-)

 • Synes også at H&M har nogle gode træningsbukser til billige penge ;) Men er også vild med NIke ;) Min sportsgarderobe er meget blandet ;) Hehe.

  • H&M gør det egentlig bare meget godt med træningstøj :-) Mit træningstøjr er også meget blandet, og der er plads til lidt af hvert ;-)

 • Er det sådan nogle tights der bliver siddende oppe på plads, når man f.eks. laver burpees eller løber? Synes ofte jeg har problemer med, at de glider ned, når jeg dyrker crossfit!

  • Det er det nemlig lige præcis! Jeg har aldrig haft et par tights så gode som dem her. De bliver virkelig siddende præcist hvor de skal og falder hverken ned eller kravler op ;-)