Et tight-tip #3 – Lululemon Wunder Under Pant

et-tight-tip-3-lululemon-wunder-under-pant-3

et-tight-tip-3-lululemon-wunder-under-pant-1

et-tight-tip-3-lululemon-wunder-under-pant-2

Lululemon tights HER, Nike sneaks HER, Nike trøje (lignende) HER

Det er virkelig ved at være længe siden at jeg har tippet om tights. Det har nok noget at gøre med at jeg er ret picky når det kommer til tights, og jeg synes ikke det er helt let at finde nogen som bare er spot on. Sidst tippede jeg om mine højtelskede K-DEER (samlingen har siden sneget sig op på 4 styks), og før det var det mine meget farvestrålende Nike Epic Run Lux. I dag vil jeg tippe om et par tights fra Lululemon – et mærke som jeg har sukket efter længe, men som jeg aldrig har prøve noget fra.

Efter at have forelsket mig i jeg ved ikke hvor mange ting fra hjemmesiden, blev fristelsen alligevel for stor. Det gik også op for mig at der findes en europæisk side så man ikke skal være bekymret for at skulle betale told. Størrelse og pasform kan man aldrig rigtigt være sikker på, medmindre man kender mærket i forvejen, men jeg tog chancen. Jeg fik hjælp af deres kundeservice til at vælge størrelse og endte med en str. 4 som vist nok svarer til en XS (jeg bruger dog normalt en S).

Modellen på de tights jeg endte med at købe hedder Lululemon Wunder Under Pants, og det er altså noget der skruer mine forventninger i vejret – især når Lululemon tilmed skriver at “These no-fuss, versatile pants were designed to fit like a second skin—perfect for yoga or the gym”. Men de lever fuldstændig op til mine forventninger og er næstefter mine K-DEER de allerbedste tights jeg ejer. Jeg har alligevel lavet en lille oversigt med plusser og minusser i forhold til tightsene og det at handle på hjemmesiden:

+ 

Fragten er gratis, og selvom jeg valgte almindelig levering, var den lynhurtig.
Tightsene er totalt squat proof aka. ikke-gennemsigtige.
Pasformen er SÅ god, og de er åndssvagt dejlige at have på.
Deres customer service fungerer til UG og jeg fik den bedste hjælp til absolut alt.

÷

Generelt er Lululemons tøj ret dyrt, og disse kostede også knap 900 kr.
Jeg kunne godt have ønsket mig at taljen var bare et par centimeter højere (ligesom mange af de andre modeller).

Jeg købte i øvrigt også et par andre tights med navnet All The Right Places Pants. Dét er altså også et navn der giver anledning store forventninger. Jeg tænker da i hvert fald at de fleste piger vil sætte pris på tights der strammer, støtter og fremhæver alle de rigtige steder… Kunne I tænke jer en anmeldelse af dem også?

Christine_bottom_2

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Ja gerne en anmeldelse af de andre tights også :D
  Forelskede mig fuldstændig i mærket, da jeg boede i Australien. Priserne er desværre lige peberet nok til min smag.
  Og så kan jeg sige, at deres ankelstrømper er de bedste træningstrømper jeg har ejet.

  • Den skal jeg nok lige få fikset 😃
   Jaaaa, priserne er i den høje ende… Men det synes jeg faktisk også at sådan noget som Nike er begyndt at være. Heldigvis synes jeg helt klart at pris og kvalitet hænger sammen i det her tilfælde, og de er alle pengene værd 👏

 • Jeg købte et par Lululemon leggins i New York for 1,5 år siden. Sorte. Jeg har praktisk taget boet i dem. Bruger dem til træning og under nederdel.

  Og ja, de sidder godt. Tæt, men ikke stramt så man føler at huden bliver foldet. Ikke-gennemsigtige. Ok høj talje. Behagelige. Jeg elsker dem. Og jeg vil meget gerne prøve flere af deres ting :-D

  • Tell me about it! Jeg er også hooked og skal helt sikkert udvide min samling. NØJ, hvor er de gode 😃

 • Årh, LULU :D – Jeg kom forbi Lululemon i Hamburg i sommer, og måtte selvfølgelig ind og ‘kigge’… Jeg faldt pladask for et par flaskegrønne Align II-leggings, og jeg ELSKER dem. De sidder rigtig godt og har sådan en ‘naked feel’. Dvs de strammer dog ikke på nogen måde op eller ‘støtter’, de er bare så dejlige at have på. Jeg blev anbefalet en str 6 (uk 10), da de er ‘normale/store’ i det, fik jeg at vide. Jeg bruger normalt small/medium alt efter mærke! Jeg købte også en (dyr!) hoodie, Scuba Hoodie III, i en fed marineblå farve, den er også rigtig lækker. Købte str 6 (uk 10), den sidder ret tæt, men jeg kan godt li’ at den ikke poser! I øvrigt blev jeg også inviteret til en gratis ‘in-store yogatime’, det var en meget sjov oplevelse at praktisere yoga mellem alle tøjstativerne inden åbningstid :)

  • Hej igen, kom lige i tanke om at jeg ville spørge on du kender det engelske mærke Sweaty Betty? Det er SÅ lækkert – og prislejet er ca som Lulu.. Kig evt på deres hjemmeside.. Man blir fristet!! Kvaliteten er rigtig god, jeg har bl.a nogle vendbare leggings derfra med fedt print på den ene side, sorte på den anden. Sidder perfekt!

   • Jeg har set det meget på Instagram og jeg synes de laver nogle fine ting, men jeg kunne godt ønske mig et lidt større udvalg 😄

  • Åhhh, dem har jeg tit sukket efter! De er jo heller ikke helt billige, men hvis materialet er godt, kunne jeg helt sikkert godt finde på at købe sådan et par 😃